A sajtos panírban nem ég meg a sajt, nem lesz keserű? (tudásbázis)
2023. júl. 16. 12:53
Finom lett!
2023. júl. 16. 10:47
Köszi Nektek! :)
4. globus (válaszként erre: 2. - Libikóka)
2023. júl. 16. 10:17
Gondolom, elolvad és nyoma sem marad, csak íze... én sem próbáltam még 🙂
3. SzuzyF (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 16. 09:26
Egyáltalán nem ég meg. Sokszor készítek sajt panírral zöldségeket. :)
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 16. 07:58
Nem ég meg,csináld nyugodtan:)
2023. júl. 16. 07:48
Csirkemellet szeretnék ma így készíteni, de egy barátnőm azt mondta, megég a sajt. Pedig rengeteg ilyen receptet olvasok. Kinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nagyon jó pogácsa receptet, ami egyszerű és nem élesztős? Nem kell, hogy sajtos legyen vagy ilyesmi, csak jó puha :)
- Hogy kell sütni a sajtos tallért, hogy ne ragadjon bele a sütőbe?
- Tudja valaki, mi a neve annak az összenyomós sajtostallér sütőnek?
- Hogyan kell jó sajtos tallért sütni?
- Ha a sajtos-tejfölös spagettit hosszúmetéltből csinálom (véletlenül azt vettem), akkor úgy is jó lesz, vagy sem?
- Sajtos pogácsát szeretnék sütni, a tésztájába nyomhatok sonkás, tömlős sajtot?