A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás? (tudásbázis)
2017. augusztus 24./november 24.
napjáig díjmentesen kiszállítja az Önkormányzat által korábban megadott címre. Ebben az
esetben az Utalványok támogatásra jogosultak részére történő átadásáról a Kormányrendelet68.§ (6) bekezdése alapján a Jegyző gondoskodik
Szia.
Én is az vagyok.
Hìvtam őket és azt mondták,hogy küldenek majd levelet,hogy mikor lehet bemenni érte mert ezt nem postázzák már ki.
De szerintem csak januárban kapjuk meg😡😡
Ez múlt héten volt és akkor még nem kapták meg a mi utalványainkat.
3.kerület☺
Sajnos jól emlékeztem, hogy nincs arra kiszabva idő, hogy hány napon belül kell megkapnod az utalványokat. Csak jogosult vagy rá és ha megérkezik megkapod. Határidőt nem szabtak erre sajnos, de szerintem ebben az évben muszáj megkapnod, költségvetési szempontból nem mehet át a másik évre.
Jövőre majd add be a GYVK kérelmet már júliusban. A lejárat előtt 3 hónappal már be lehet adni az újabb kérelmet. És akkor nem fogsz így járni, mint most. Ők kiadják, te folytatólagosan megkapod. És a kérelem leadásánál megemlítheted, hogy írjanak fel a listára időben, mert nem szeretnél így járni mint most.
Erre gondoltam én is.
3 gyerek után kapom ,így jól jött volna kari elött!
Tavaly kaptunk pénzt is az önkormányzatól.
Idén emiatt arról is lecsúsztam sajnos.
Tavaly 28000 ft-ot kaptam +az utalvány.
De kiutaltak gyorsan 9000 ft rendkívüli segélyt.
Van egy kis külömbség szerintem.
45400 és 9000 között😡😡
Ez azért van, mert meg kell igényelni az önkorinak az utalaványt, kipostázás 3 hét.
Viszont elég béna kifogás, hogy csak a 9.havi előttieket nézték, MERT azt kellett vizsgálniuk, hogy ki az akinek november 1-én fennáll ez a dolog. És mivel november végén kapta meg mindenki nem értem, hogy miért csak ilyen időszakot néztek (szeptember). Mivel a beadott kérelemből már lehet látni, hogy jogosult vagy-e.
Ez ügyintézői mulasztás szerintem.
Nem tudom mekkora összeg a Tiéd, de panasznapra be lehet menni oda is!
Sziasztok!
Ma hívtam az önkormányzatot,hogy nem kaptam még utalványt.
A határozat 09.24-én lett megállapítva,ezért pótlistára kerültem.
Akinek 09.hó elötti a határozata csak az kapott simán és időben
Nekem még azt sem tudta megmondani,hogy megkapom-e kari elött.
Majd küldenek levelet,hogy mikor mehetek be felvenni mert ezt már nem postázzák😡😡
Ez a 3.kerben mondták.
Kicsit csalódott vagyok.
Igen jàrna
Értesítőt még én sem kaptam...ha nem megyek be múlt pénteken...
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?
- Kinek jár a rendszeres gyermekvédelmi támogatás?
- Mikor adják a rendszeres gyermekvédelmi támogatást?