A postás hétfőn hordja a levekelet / csomagokat? (tudásbázis)
A karácsonyi ünnepek miatt növelte csomagkézbesítői kapacitásait a Magyar Posta, amely a hétvégén és december 24-én délelőtt is kivisz csomagokat - közölte a cég.
A postán feladott csomagok száma két-, két és félszerese az átlagosnak. Az emelkedés elsősorban az interneten keresztül vásárolt termékek ugrásszerű növekedésének köszönhető.
A Magyar Posta ezért a rendszerbe 2012. december 20-áig bekerült csomagokat karácsony előtt kézbesíti, ezért a hétvégén és december 24-én délelőtt is kiviszik a csomagokat.
A nagyobb városokba szóló küldeményeket december 21-én, pénteken is fel lehet adni karácsony előtti kézbesítéssel, ehhez a szombati kézbesítési különszolgáltatást kell igénybe venni - közölte a posta.
A csomagokat kiviszik,ha 20 .-án és 21.-én lett feladva és lett kérve szombati kézbesítés.
8-12-ig Posta is van,de levelet sztem nem visznek ki.
Az lehet.
De szombati napokon nincs kézbesítés, csak a nagyobb postákon délig nyitvatartás.
Mondd, te dolgozol hétfőn?! :)
Amúgy a boltok állítólaf még délelött nyitva vannak, hogy a posta nyitva van-E, azt nemtom...
Talán a főposta.
Persze, amire rá van írva hogy a feladó Jézuska azt kiviszik.
Úristen... :D
Tudásbázis - December 24-én hétfőn, jár a postás még?
Itt nézd meg ez a Tudásbázisban van!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- 5 NAPOS DIÉTA ZABPEHELLYEL, hétfőn kezdünk! (2011.08.15.)
- Holnap (húsvét hétfőn) nyitva lesz a McDonald's?
- USA-ban hogy nem lopják el a csomagokat?
- Ismeri valaki a Life T!lt fogyókúrás csomagokat?
- December 24-én hétfőn, jár a postás még?