Ismeri valaki a Life T!lt fogyókúrás csomagokat? (beszélgetés)
Ha követed a csoportot, szerintem látszik, hogy a csaj elég felkészült.
Külön tudod rendelni az étrendet ebben az esetben.
Jó neked, hogy már nem kell fogynod. :)
A megrendelésnél majd kérek spec. étrendet, de szinte nulla az esélye, hogy erre fel lennének készülve
A csoportban megtalálod a leírását a csomagoknak, igazából minél nagyobbat rendelsz, annál több mindent kapsz az étrendben meg az edzéstervekben is.
A köszvény miatt pedig szerintem privát étrendet lenne érdemes kérni, elég specko dolog.
Én szeretem a termékeket, nekem ízlenek a fehérjék, ráadásul mind izolátum, ahhoz képest meg jó áron van. A One szerintem is jó cucc, nekem bevált. Fogynom már nem kell, csak formásodni és már látom is a hatását az új programnak.
Facebookpn Lifetilt Diéta Pro néven találod :)
Ezt a csomagot nem ismerem, itt a csoportban vannak saját linkek, csomagok, amikhez most étrendet és edzéstervet is kapsz ajándékba. De olyat, hogy észre sem veszed, hogy diétázol :)
A termékek pedig nagyon jók, a csomagok úgy vannak összerakva, hogy a tervhez passzoljanak.
Igen, érdekel. Én speciel nem épp a fenekem próbálom formálni (bár ott tartanék már), hanem a súlyom csökkenteni, tehát első lépésben a dupla adagos (102 kg vagyok)súlycsökkentő csomagot kellene megrendelnem, és mivel 30 ezer ft, ezért gondoltam, hogy tájékozódom a hatásáról.
Erről esetleg tudsz valamit?
Sziasztok!
En is kivancsi vagyok.
Figyelek...kezdeném ha van ertelme.
A mozgast mar lassan 4 hónapja elkezdtem....ki kell egeszìtenem dietaval ...csorieva val erre gondoltunk...
biztos bénám irtam be a keresőbe, de nem találtam semmit, ezért nyitottam a fórumot.
ha tennél be linket, megköszönném
Szia!
Én ismerem a termékeket, jókat tudok mondani róluk. Sikeresen végigcsináltam a fenékformáló2 programot és most is programozom. Igaz nem az említett csoportban, hanem a Lifetilt Diéta Proban. Nagyon meg vagyok vele elégedve és ez a mostani még a ff2-n is túltesz. Ha bővebben érdekel, szívesen segítek.:)
A facebookon találtam egy fórumot: Bakker lefogyok cimmel.
Ott reklámozzák ezeket a csomagokat (nem kis pénzért)
Megkérek mindenkit, hogy csak az szóljon hozzá, aki ismeri, használja, használta a terméket.
Köszönöm, de nem kérek a kioktatásokból, meg abból, hogy: attól nem hizol, ha nem eszel, meg: fuss naponta, meg ilyenek.
Kizárólag a termékkel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek.