A plasztikázott mell. Igen vagy nem? (beszélgetés)
SZiasztok!
ne habozzon, akinek van elhatározása,pénze, mert egy teljesen jó érzés az, amikor évek alatt elváltozott melleid visszanyerik szépségüket.
lépjetek be hozzánk a mellplasztika tapasztalatok fórumra,ott a galériában megtaláljátok a képeimet...milyen volt és két hete milyen lett.a képek magukért beszélnek,én nem műnő vagyok, hanem kétgyermekes anyuka aki évekig szoptatott majd fogyott és a cicik "megaszódtak" rajtam ssjnos.
Dr.Gáspár Levente műtött,mindenkinek ajánlom...ha elérhetőség kell adok.
keressetek bátran a másik fórumon is.
pussssz
nem
ha annyi pénzem lenne akkor sem erre költeném hanem zsírleszívásra.
Módosítok:))
Lehet ,hogy 10 év múlva másképp gondolom majd:DD
.....hogy is mondhattam ilyent ,hogy soha???:)))
Ha volna rá pénzem megcsináltatnám!
Egy rokonom megcsináltatta nagyon szépek lettek.Utána terhes lett Most 9 hós a baba és még mindig szoptat és nem lóg neki!Szépek.Úgyhogy IGEN!Nincs abban semmi ha valaki megcsináltatja!Szebbnek érzi magát.
Szia!
Mosonmagyaróváron ősszel nyílt egy új szépségklinika, a dokijuk igazi "nagyágyú" ! Bátran menj el, még aránylag az árakkal sincsenek elszállva! Én voltam, egyszerűen leírhatatlan hogy Magyarországon létezik ilyen jó hely. A végeredménnyel is teljes mértékben eégedett vagyok, az első 4 hét volt kényelmetlen. Ja és a neve Empire szépségklinika. A konzi ára 5000, a műtéti árba beleszámít, viszont olyan felvilágosítást kaptam, amilyet sehol máshol.
Sziasztok!
Van itt valaki akinek Dr.Félszerfalvi János operálta a cicijét?
Nekem december 29.én lesz a mutétem ... és bevallom kicsit félek! :P
IGEN,de csak azért,mert nem kaptam meg a természettől.Másképp valószínűleg nem fordult volna meg a fejemben.
Vagy elfogadod magad vagy vállalsz egy kis szenvedést.
Mit kell ezen ennyit agyalni, meg véleményt kutatni?
Akinek bejön, az szerezzen :) , akinek meg nem, az kerülje el nagyívben!
Kinek a pap, kinek a plébánosné...
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Sport mellplasztika után
- Beauty Breast mellnövelő tabletta - Mellnagyobbítás plasztika nélkül
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!
- Volt-e már plasztikai mellműtéted? Ha igen, milyen, ki csinálta és mennyit kellett fizetned érte?