A párommal este együtt voltam, időben kihúzta de a kezéről került a hüvelybe sperma. Lehetek terhes? (tudásbázis)
Egyébként nagyon eltéröek a vélemények
.
Valaki biztosra veszi hogy lehet terhesség, föleg hogy volt ovulációm is akkor...
Van aki azt mondja kizárt.
Köszi a vicces válaszokat .is....
Én a helyedben hagynám a fórumozást a csudába, és a kérdésemmel DR Veres Pál-t keresném... :D
Bár nem tudom él -e még szegény. . .
Mond neked ez a név valamit?
Ha nem kukk meg ezt!
:XDDD
Oszt" honnan tudta, hogy nem került be???
Analizált aktus után? :)
Igen pont ez az :)
Ahogy írták már egy előző bejegyzésben ott az előváladék, amely lehet megtermékenyítő.
S ott van még az is, hogy semelyik fogamzásgátlási módszer nem igér 100%-os védelmet.
Ezt most olvastam:
"a barátnőm kétszer!!!! lett terhes úgy, hogy szerinte nem került be a sperma, csak a hüvelybejárathoz kenődött egy kevés."
;)
:) Hát igen őszintének lenni nem utolsó dolog:)
Azért majd a kérdés kiírója tudassa már hogy mi történt vele, terhes lett vagy nem:)!?
Micsoda válaszok :) Jó ezt olvasni :)
Szerintem egy dolgot kell figyelembe vennie a kérdezőnek, egy gyereknek apa és anya kell. Ha a párja nincs kész még egy gyerekvállalásra, akkor mégis egyedül akar nekiindiulni, avagy majd beleeakarja kényszeríteni a párját? Mert az ilyen helyzet sok konfliktust szül.
Egy nő a legtöbbször örül és elolvad a kisbaba láttán, de ennél mindig többről van szó.
Ha a kérdező szeretne gyereket, szerintem beszélje meg a partnerével és döntsék el mi legyen a következő lépés. Bár ugye ez sem egyszerű. Nyiltan őszintén azt mondani én ezt akarom, s miként kezdjünk hozzá. (:
És akkor még a szeplőtelen fogantatást nem is vettük figyelembe!
Azért pontosan nem értem a gondot
Hamár a keze volt "ott bent" hogy került abbol sperma ki?
És honnan húzta ki, a zsebéböl?
A legtöbb nemkívánatos terhesség azokból a megszakításos közösülésből származik, amelyet nem szakítottak meg.
Valamint azokból a fogamzásgátló tablettákból amelyeket nem vettek be.
Simán.
Elméletileg fogamzásgátló mellett sem lehet teherbe esni és az biztosabb módszer, mint a megszakításos közösülés... És én is itt vagyok, az élő hibaszázalék.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- A párommal jó a szex, de ha felül vagyok, nem sokat érzek. Mit tehetek?
- Csak mi élünk így a párommal?