A One Minute Terhességi teszt mennyire megbízható? (tudásbázis)
Még mindig nincs 3.-a......:-DD
Meggyógyultál???
Mondjuk nálunk azt mondták, hogy a kötelező vérvételre ilyemsmire lehet menni helyben, magán dokihoz meg másik városba, meg persze ott is lehet szülni.
Én elsőre majd itt nálunk megyek el a dokihoz, ő nagyon szimpi, csak nem lehet felfogani, illetve nálunk a kórházzal vannak gondok...
Ha eljutok odáig, hogy gondolkozni kell rajta, akkor majd átbeszéljük otthon.
Na Brigi! :)
Teszteltem. A párom ClearBlue-t vett és hát igen... Nem tudom mennyire megbízható azt mutatja,hogy olyan 4-5 hetes lehet. A héten megyek dokihoz ott mindenre fény derül! Csak mostmár azt remélem,hogy jó helyen van a Drágaság! :))
Hánysz az jó:-P
Mihez képest de most neked jó dolgot jelent:)))
tudom, h olvasol ;)
Pocahontas, teszteltel mar azota ujra? :)
jajj en nem bantasbol irtam am ezt ilyen viccesen. akkoriban mi is nagyon, NAGYON szerettuk volna , ha ujra pozitiv lesz a teszt... ha ertesz...de megjott, igaz, kesessel es sokkal durvabban, mint szokott, a teszt ellenere.
erre irtam, h van, h megis megjon,hiaba a pozitiv teszt.
most pedig a varhato elott egy nappal teszteltem, es pozitiv lett. ket nap mulva is, es ket het mulva is :)
Így én is jártam, nem tapadt meg rendesen. Ritka, hogy a szervezet HCG hormont termeljen, ha nincs terhesség, ezért nincs álpozitív eredmény.
Azért érdemes dokival konzultálni, mert szeretik megnézni, jó helyen tapad-e, aztán visszahív, mikor már dobog a kis szíve :-D
Én vateráztam az olcsó tesztet és meg voltam elégedve az egyre erősödő dupla csíkokkal :-D
hat gyerekek, en a legolcsobb tesztet vettem, ami ket darab egy csomag, ex-epil-es... vagy mi a tok :)
siman megerte az arat :))))
haha.
amugy azert csinalj egy masikat is. ha alpozitiv nincs is... :) de pl nekem egyszer az is volt. ugye azt mondjak, h a halvanydupla is dupla. na nekem volt halvanyduplam, aztan megis megjott utana. persze az lehetett olyan is, h meg nagyon hamar meggondolta magat a babo. allitolag egy no sookkal tobbszor lesz varandos elete soran, mint amirol tud, csak a nagyresze a varandossagoknak egy erosebb menzesz kepeben el is mulik. na nem tudom, h ez igaz-e persze
Pocahontas, tesztelgess es gyonyorkodj! :))
Igen, biztos sokáig keresgette :-P
Drukkolok mindenkinek...
Ja és ahogy írták a pozitív az pozitív, negatív eredmény viszont nem mindig negatív
Ez nagyon jó! :)
Akkor még is sikerült a gyógyszertárosnak pozi tesztet adnia! :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire lehet hinni a terhességi tesztek eredményeinek? Mennyire megbízhatóak?
- A terhességi tesztek mennyire 100%-osan megbízhatóak?
- Szerintetek meik a megbízható terhességi teszt?
- Medi-lab terhességi teszt mennyire megbízható?
- Mennyire megbízható a terhességi teszt?
- Lejárt terhességi teszt mennyire lehet megbízható?