A munka beteggé tesz? (beszélgetés)
Táppénzre írattam magam, így már nem kell bemennem dolgozni.
De nem vagyok jobban,egy cseppet sem .
Sőt...nincs kiút ebből???
Váltani kell, nincs mese. Semmi ne ér annyit, hogy az ember tönkre menjen. Utána meg majd jönnek a betegségek. Ami nem jó, ami rombol el kell engedni. Muszáj. A lelki békénk és a jó közérzetünk miatt.
Mindenkinek sok sikert kívánok.
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi "lelki sérült" ember van és főleg egy munkahely miatt.
Valóban nem.
Én 7 éve dolgozom így és az utóbbi egy évben tönkre mentem.
Bezárva öreg emberekkel egész nap semmi munka ........ kezdek megőrülni.
Nem bizony, de ha valaki hajlamos a maximalizmusra és/vagy önkritikus, esetleg maga a munkahely érezteti vele, hogy nem elég amit nyújt (vagy egyéb más nyomásgyakorlás), először magában keresi a hibát. Próbál még jobb lenni, erőn felül teljesíteni, aztán mégsem lesz sosem elég. Én voltam ilyen helyzetben, akik ismerték a körülményeket, csak hüledeztek, hogyan húztam ilyen sokáig. Hát úgy, hogy teljesen leamortizálódtam pszichésen, testileg-lelkileg.
Aztán ott van, hogy nincs más munkalehetőség, nincs tartalék, egyebek. (Nálam ez szerencsére nem játszott.)
Úgyhogy én sajnos értem, miért lehet ebbe beleragadni, viszont óriási lecke volt, hogy soha a büdös életben többet ne rendeljem magam fölé a munkámat. Lassan az a gond, hogy hosszabb időre megtapadjak valahol, mert nagyon nehezen viselek már el dolgokat.🙄
Nem ezt már jó ideje érzem.
Egyre mélyebbre kerültem.
Aznap mikor beültem a kocsiba és megindultam,sokkal jobb volt minden .
Másnap mikor hívtak akkor zuhantam ilyen mélyre
Én sem vártam meg , hányingerrel mentem dolgozni anno.
Majd ,mikor nem akartak a cellából kiengedni pisilni,fogtam és felmentem az öltözőben ,összepakoltam és hazamentem.Táppénz ,felmondás.
Anyátokkal szórakozzatok ,mi az hogy wc nem mehet az ember?
Ez kb.12 éve volt,nem tudom változott e a helyzet annál a cégnél .
Mindenképp táppénz.
Érteme sincs így bemenni.
Betegállomány. Be ne menj így.
Annyi munkahelyi "roncs" van. Miért kell addig várni míg belebetegedtek? Nem értem.
Köszönöm
A rögöt mit jelent ?
Rögtön?
Szó szerint, beültem az autóba és mintha kicseréltek volna
Nagyon sajnálom ezt biztos szörnyű lehetett!!!.
Remélem felépüktèk🙏
Nekem is most nagyon szörnyű úgy hogy nekem nincs is gyerek és igen anyám itt van mellettem mert látja rajtam hogy tönkre mentem a házból nem merek kimenni ,a teraszra nem merek kimenni.
tudja hogy ha egyedül lennék nekem végem lenne nem tudom hogy fogom kibírni ezt a két hetet nem tudom őszintén és család attól fél hogy csinálok magammal valamit hogy ne kelljen erre a két hétre meg elmennem dolgozzak ennyire durva ez a munkahely és ennyire tönkretesz
Nagyon sok éven át dolgoztam így, úh. tudom miről beszélsz. Ugyanekkor egyedül neveltem fel a fiamat, és még az anyukám se ült mellettem. Inkább dobott rá egy lapáttal a szekálásaival. Mi lett, rákos lettem. A mostani eszemmel máshogy állnék a munkához és az egész élethez. Messziről tennék mindenkire, mert rájöttem hogy én vagyok a legfontosabb. Csak ahhoz hogy felálljak, először el kellett esni.
Kitartást kívánok!
Borzasztó munkám van, gyűlölöm...
Felmondtam.. ahogy mentem haza az összes pánik és depresszió tünetem elmúlt
Boldog jókedvű voltam végre nem magamat figyeltem,semmi nem érdekelt.
Erre másnap hívtak, hogy bizony hétfőtől a hónap végéig dolgoznom kell, ugye a felmondási idő,amit igazából elsőre azt mondta főnök, eltekintünk tőle
Erre 2 napja hívtak hogy hétfőtől a hónap végéig dolgoznom kell .
Azóta ha lehet még mèlyebben vagyok
Depi, pánikbetegség félelem rettegés remegés,a házból sem merek kimenni ..
Nem tudom, ez tényleg lehetséges hogy emiatt van ?
Azelőtt nem voltam ilyen állapotban, jöttem mentem
Éltem,nem volt jó,de ez most.. anyukám itt ül mellettem és vigyáz rám, mert egyszerűen semmire nem vagyok képes...se nevetni se örülni se semmi....
További ajánlott fórumok:
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Kinek munkamániás a párja? Mit tesztek, hogy így is jól működjön a kapcsolat?
- Amikor beérsz a munkahelyedre, mi az első, amit teszel?
- Pszichológiai teszt munkahely miatt.
- Miért van az, hogy amikor azt mondod a munka depresszióssá tesz, mindig azt tanácsolják, hogy keress más munkát?
- Mit teszel, ha már nem látsz kiutat a munkakeresésben?