A mi csodánk (az első és egyben sikeres inszeminációnk) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A mi csodánk (az első és egyben sikeres inszeminációnk)
ez nagyon szép történet!
nekem tegnap volt az első inszeminációm.
Reményt adtál nekem, köszönöm!
És szorítok a második babához!
Drága Mariannom!
Ugye ismerős a hely, ahol a kép készült? Bízom benne, hogy sikerülni fog!!! Jó lenne már négyen lenni!
Drága Beus! Nagyon szépen megírtad a cikket. :)
A kép is nagyon tetszik. ;D
Nyugi, nemsokára négyen lesztek... biztos vagyok benne. :)
Szia!Nekem is inszeminációval sikerült elsö kisfiam.A második meglepetés volt nem is számitottam rá abban voltam,hogy minimális az esélye,hogy magátol teherbe esek,de sikerült.Annyi a furcsasság benne,hogy a menszesz szerint amikor rájöttem már 8hetes terhesnek kellett volna lennem ,de nem voltam csak 4 hetes.
Nagyon szurkolok,hogy nektek is legyen ilyen szerencsétek!:)
Gratulálok a kislegényhez!
Mi is nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a 2. inszemináció sikeres volt. Kisfiúnk már 2,5 éves.
Kedves greta! Igen, igen, próbálkozunk, tulajdonképpen nem védekezünk, mióta Máté megszületett. Nálunk még nem kopogtatott a gólya, de már egy ismerősöm unszolására igenis megpróbálok pozitívan gondolkodni, s hinni abban, hogy spontán is babás lehetek. Egyéb körülmények miatt most kicsit hanyagolva van a téma, de évvége felé erősen rá kell koncentráljunk a tesóra, mert az idő csak megy felettem. Nagyon sokáig nem húzhatom a dolgot.
Hát mondhatom, hogy nagyon szerencsések vagytok, ha inszemináció után spontán terhes lettél. Ennél szebb dolog nincs is a világon, az biztos.
Az életem második csodájának tartanám, ha nekünk is sikerülne spontán. De jó lenne! Mi megteszünk érte mindent, ígérem!
Jó egészséget kívánok nektek is!!!!!
Milyen hasonló a sorsunk:-)! Csodás napokat kívánok Nektek...együtt..és egy szép napon majd négyesben:-)
Gratulálok, nagyon szépen leírtad, és remélem ez sok sorstársunknak erőt és hitet ad.
2008-ban kezdtük el férjemmel a kivizsgálásokat, egy PCT teszt elvégzése után kiderült, hogy nekem túl sűrű a méhnyaknyákom, s szinte egy életképes sperma sincs a látótérben. Az orvosom inszeminációt javasolt.
Csodák csodájára (amiben feltétlenül hiszek) rögtön az első inszeminációnk sikeres volt.
2008. szeptember 26-án született meg Máté nevű kisfiam, akinek nagyon szeretnénk majd egy kistestvért is.
Ugrás a teljes írásra: A mi csodánk (az első és egyben sikeres inszeminációnk)