A megcsalás megbocsátása, avagy lehet-e a kapcsolat olyan mint régen (beszélgetős fórum)
Én csak a mi példánkból indulok ki, és ha hiszitek, ha nem,nem olyan a kapcsolatunk mint régen.Hanem még jobb...!
Ez volt az ára, elég fájdalmas volt...:(
Sokkal jobban odafigyelünk egymásra azóta,többet kommunikálunk, több a szex, keresi a kegyeimet,és én is változtattam pár dolgon.
Nem lehet annyit inni,hogy valaki ne tudja mit csinál,ha már annyit iszik,akkor csókolózni sem tudna!Nem kell mindent a piára fogni...egyszerűen pasiból van ... Távkapcsolatban vagytok,van egy lány aki nyomul, a pasid egojának jót tesz és a csajjal előbb-utóbb lefekszik egy ugyanilyen felszabadult pillanatában és jön az,hogy "de nem jelent semmit téged szeretlek bocsáss meg!
Na erre csak ennyit ..:
fiú : -bocsánat!
lány : -fogd meg ezt a poharat..
fiú : megfogja. *
lány : -most dobd a padlóra. !
fiú : -ledobtam, összetörött .. és?
lány : -most mond meg neki hogy ' Bocsánat ', és figyeld, hogy össze-e szedi magát..
Ha képes ilyen mértékű meg jellegű szenvedést okozni,akkor ő nem a te embered...mert ugye minden nagy hiba egy kisebbel kezdődik..
Én is voltam már részeg mégsem keféltem félre sosem és nem is csókolóztam mással:)
Mert amikor annyira piás voltam akkor épp hánytam! Vagy úgy szédültem majd meghaltam:XD
Nem pedig mást szedtem fel vagy hagytam rám másszon...ez mese!Ne edd meg!
(bocs.ha hosszú lett)
nem lehet olyan , ha egy kapcsolatban ha a férfi másnak, írja mondja , hogy szeretlek, mással beszélget a szexről , már attól nem marad olyan a kapcsolat mint régen, hátha még élőben is csinálják akkor már végképp elromlik minden.:(
sajna a nők, de miért is engedjük ?
Ejha, a férfi meg csak férfi marad?? Na bírom az ilyen véleményt. Sajnos a legtöbb pasi így is gondolja.
Sztem a legtöbb kapcsolat nem éli túl a hűtlenséget, ha együttmaradnak akkor is csak vegetálás. Alap a bizalom, azt ha vki eljátssza, na onnan szép nyerni.
hát..
ezt szeretnéd látom..de én is eleget szekálom a zuram,mégsem tenne ilyet,nem menne félre,ha meg félremenne akkor elhagynám gyerek mellett is örökre,ezt ő is tudja!én nem adok új esélyt,de persze nem mindenki ilyen..van aki engedékenyebb én azért nem próbálnám,mert akkor lehetőséget adnk arra is,hogy újra becsapjon,megbántson,hisz látja úgy is visszafogadom!na szóval érted.....:S
próbáld meg,ha a szíved azt súgja..csak nehogy csalódj megint..az a két közös manónak se tenne jót!
sziasztok
szerintetek meg lehet bocsátani a férjnek akivel 8 évet voltál együtt, de mikor terhes lettél a 2. babával akkor lelépett egy csajjal?
szereted, a gyerekek is szeretik de már 10 hónapja külön éltek?
Mindketten megbántátok és jóvátennétek.
VAN ÉRTELME????????
Szia!
Mizujs veled? mi történt azóta?
Kutyából nem lesz szalonna. És ez így igaz. És egyetértek Namilesz Teosztasz hozzászólásával is. Tiszteletlenek, gerinctelenek, hazudósak stb. Csak a farkuk után mennek. Ha a bizalom egyszer meginog az már nem lehet olyan mint régen.
A férfiak kb. 5 %-a tényleg ott hordja az eszét ahol a helye - a fejében.
TŰ A SZÉNAKAZALBAN!
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik...
- Ha már volt megcsalás egy kapcsolatban, működhet később?
- Több megcsalás, lebukás, sokadik esély után megmenthető egy kapcsolat szerintetek?
- Melyik megcsalás a megbocsátható, ha meg lehet?
- A megcsalás csak testi kapcsolat?
- Ha valami nem klappol egy kapcsolatban, miért kell megcsaláshoz folyamodni?