Ha már volt megcsalás egy kapcsolatban, működhet később? (beszélgetős fórum)
A szex összetarthat két embert .. de az egyáltalán nem elég.. kell oda az érzelem, bizalom stb . .
Ha anno megcsalt többször... most is meg fog ..
nem,mert a bizalom elveszett!
1000-ből 1 eset működhet tovább, de ki tudja meddig... Ha egyszer volt megcsalás, akkor az a páros nem összevaló valamiért.
nagyon ritka esetben igen.
Bocsánat, eddig nem olvastam el csak a címet, az első hozzászólást olvasva inkább NEM!!!
Saját tapasztalat, hogy igen. Évek óta élünk boldogan, sokkal jobb viszonyban, mint előtte. Talán kellett ez a lecke mindkettőnknek, hogy mit veszíthet :)
hát sok öröm ott már nemigen lesz :-D
Ti így csináltátok? Hogy a másik ne tudja meg? :)
Természetesen!
Csak legyen hozzá intelligenciája annak aki félrelép, hogy a másik NE tudja meg.
34 éve vagyunk házasok, és még mindig jól megvagyunk. Szeretjük egymást.
számomra nagyon megalázó lenne, ha ilyen lenne a kapcsolatom, úgyhogy nem működne. megaláz, eldob és még adjam oda neki magam, mondván mert jó a szex? akkor mással is jó lesz, nem csak veled!
Bár...
Két libát is ismerek, aki elcuccolt a szeretőjéhez, aztán a férj mégis visszafogadta; a mai napig együtt vannak. De hogy hogyan, abba nem látok bele.
Olyan nőkről van szó, akiket megszédítettek. Ha férfi lép félre az más kategória.
Mondani szokták.amit szét vágtak azt össze ragasztani nem lehet,meglehet bocsájtani de h ezt valaki medig tűri ez már csak rajta múlik többszörös megcsalásnál nem fog változni a kapcsolat mindég meg fog csalni,te meg elnézed neki.erre inkáb nem irom le h mit gondolok az ilyenröl...
Ha ez nem a te kapcsolatod volt, akkor nem tudhatod, hogy igazából mi áll a dolgok mögött. :) Lehet, hogy a lány hagyta el, a srác pedig hiúságból mondja a megcsalást, és a jó szex miatti visszatérést, és szerelmes a lányba, azért akar újból vele lenni. :)
Egyébként pedig a lány dolga, valaki meg tudja bocsájtani a megcsalást, valaki nem tudja.
Ha működik is a másik fél ha úgy alakul ö is megteszi.De ez is egy kapcsolat.De ha arra gondolsz nem.
A jó szex csak a jó szex alapja .. :) A jó kapcsolat alapja a szerelem és abból következik a jó szex. (jájjj de bölcs lettem) Szóval ezzel kár áltatni magad. Én biztosan nem állnék le olyan férfivel, aki többször is megcsalt. Amikor az egyik szerelmemről kiderült, h rendszeresen csalt, akkorát csalódtam benne, hogy sem akkor, sem most (sok-sok évvel később) nem lenne gusztusom hozzá sem emberileg, sem testileg.
Nem ...csak nélküle nem lesz!:-))
Sőt, Jézus azt is mondta, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, mert aki kardot ragad kard által vész el.
A keresztényi megbocsájtásban ez is benne van.Azon a véleményen vagyok h meg kell bocsátani és működhet a kapcsolat.
További ajánlott fórumok: