Ha valami nem klappol egy kapcsolatban, miért kell megcsaláshoz folyamodni? (beszélgetés)
Szerintem neked most nem hergelned, uszítanod kellene a tesódat, hanem segíteni neki, hogy tovább lépjen. Gáz az ilyen tesó! :(
Hogyne lehetne. De úgy tűnik, ez a hölgyet hidegen hagyta. Vagy legalábbis kevesebbet nyomott a latban.
...de attól a tesó lehet jobb ember, a dugós kokpitostól....
Max tanulnia kell még.
Neked valamiféle fétised ez a repülős izé?
A kokpitos csávó abban jobb a tesódnál, hogy jobban tud dugni. De ezt a csaja is megmondta, nem?
Kefalónia,kokpit aham...minden rendben?
Ha a tesód ilyen lelkületű és intelligencia szintű nőszemélyekkel kezd akkor megérdemli a sorsát.
Ha legalább a "kokpiten" dugta volna, de förtelem, a saját házában!
Utasok elő is kapták volna a zacskót ahogy a kokpiten esnek-kellnek
Valami kisváros?
Hülye volt a tesód csaja, ugyanakkor okos hogy lelépett egy jobb fickóval
Mit vársz, hogy most mindenki szörnyűlködjön
Volt már ennél cifrább sztori is a nap alatt
Én a kokpitos szót csak vitorlásoknál hallottam, de sztem itt nem is az a lényeg, h kivel kufircolt félre a csaj, hanem maga a tény!
Azért bízom benne, h alliennek van még bőven rokona, akiről lehet fórumot indítani...
...mi a franc az a "kokpitos" - lassú a guglim :(
Tudja amúgy a testvéred,hogy írtál ki róluk egy fórumot?
Én bizony nem örülnék,ha a testvérem egy nyilvános fórumon,vadidegen emberekkel tárgyalná ki a gondomat,bajomat.
még szerencse, hogy az összes rokonod, azok ismerősei, barátnői, pasijai, szeretői is beszámolnak neked mindenről a legrészletesebben, a végén még unatkoznál :)
Ezt a dolgot a tesódnak és a barátnőnek kell elrendeznie.Felesleges bárkinek is belefolyni,az ő dolguk.
Ez a legjobb kérdés! Honnan a durrogós mennykűből tudja itt akárki, hogy miben jobb a tesódnál. A csaj meg már elmondta, nem?
Már kezdett hiányozni, egy újabb fórum Tőled....
És hogy miben jobb a tesómnál
Amúgy kik tartják ezeket a kokpitos tárlatvezetéseket a gépeken?kíváncsiak vagyunk hogy kivel ment félre csaj.
Legalább a tesód is tanult az esetből és mostantól alaposan megválogatja kivel áll le.
hozzászólás elsö fele:tesóm a csajával kefalóniára ment nyaralni,felszállás elött a csaj meg akarta nézni a kokpitot. Egy bájgunár érdekes ruhás fazon flörtölve magyarázott neki a kokpitról. A tesóm barátnje a nyaralás alatt végig a fészen lógott,azt hazudta,kulföldi barátnöjével chatel.
A saját lakásán?Ahhoz már pofa kell!Sokan csak a szexnek és anyagiaknak élnek.
tesóm visszament dolgozni, a nöje egyedul maradt otthon. Tesómat értesítette a haverja hogy látta a nőjét egy öltönyös fickóval kézenfogva,de nem hitt a haverjának. Amikor tesóm hazajött az a látvány fogadta a lakásán hogy a kokpitos tárlatvezetö kényezteti a barátnojét. Tesóm kérdöre vonta őket,a pasi azzal érvelt,hogy ő legalább ki tudja elégíteni a csajt. Majd a csaj is hozzátette h a tesómmal sosem volt jó az ágyban. Erre tesóm kidobta mindkettőt. A pasiról a tesóm nem tudta meg h kicsoda és hogy mióta tart a viszonyuk.
További ajánlott fórumok: