A kutyám farka mellett egy 20 forint nagyságú sebnek tűnő folt van szerintetek mi lehet ez? (tudásbázis)
Bolhaekcéma, szerintem is.
És az állatorvos kapásból mondja, és igaza is van.
Persze maga az ekcémás seb is fájóan viszket, tehát rágja is szerencsétlen.
Én is bolhaekcémára tippelek.
És tapasztalatom szerint egy állatorvos sem fog mást mondani elsőre.
Nálunk is volt hasonló a kutyussal.
Az bolha allergia volt. A doki adott valami szert amivel fürdetni kell és elmúlt. Szép lassan újra kinőtt a szőre is.
A kullancs érzéstelenítőt lövell be, azt nem lehet érezni senkinek.
Ez valószínűleg allergia. Lehet a bolhára, lehet valamilyen ételre, lehet növényre...szinte mindenre, amire az ember is. De ne adj semmilyen gyógyszert, amit esetleg te szedsz, mert a kutyának az halálos lehet. Vidd orvoshoz, és figyeld meg, hogy nincs-e bolhapiszok a takaróján, mit evett, mit ivott, milyen területen mozog, ami kiválthatta az allergiát.
lehet hogy elvakarta, nem?
akkor szoktak ilyet csinálni amikor rüh atkájuk van
További ajánlott fórumok:
- 1 éves a kisfiam. Pelenkázás közben vettem észre, hogy a kukiján, ha feljebb húzom a bőrt, 1 borsó nagyságú fehér valami van. Mi lehet ez?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Szülés 100ezres nagyságú hálapénz nélkül....vajon lehetséges ez ma?
- Angolt tanítok a suli mellett, heti pár ezer forint a bevételem. Félek az ellenőröktől.
- Kutyám emlője mellett egy kemény csomót fedeztem fel a mai napon. Mi lehet?