A kandúr macskák egymással párosodnak (vagyis próbálkoznak). Láttál már ilyet? Mi az oka? (tudásbázis)
igen az enyém is próbálkozott pasikkal,azt mondták b..i
Azt kihagytam miért, szerintem kísérleteztek, próbálgatták magukat, ennyi.
Igen, én láttam ilyet. Úgy csinálták a macsekok, hogy az egyik fiú játszotta a lányt (hempergett és pucsított) a másik fiú pedig a fiút, azaz hátulról fogta a nyakát, és imitálta a szexet.
Két serdülő cica volt, kb. 7-8 hónaposak.
Nagyon aranyosak voltak:D
Szia!nekünk 2 lány kutyánk van,de mivel kant nem engedek a közelükbe egymással.....()mintha franciáznának...rémes látvány de ettől nem lesznek kiskutyák:-)
Amúgy meg szerintem csak meglepő. Ösztönlények. Mert nekik akkor kell. Amikor nincs párzási időszak, gondolom, nincs ilyen probléma.
Elképzelem, a mi 45 kg-os német juhászunkat, amint rámászik valakire:))
Azért írtam, mert nagyon erősen él bennem a neveletlen kutya utálat, és nevetséges, mikor egy általam gyakran látott eb jobban hallgat rám, mint a kedves gazdájára.
Persze, a "neveletlen kutya", mint jelenség értendő, mert a kutya olyan, amilyenre nevelik, és nem tehet arról, hogy rossz tulajt osztott le a sors, vagy szintén vajmi kevéssé felel a járdán hagyott ürülékért, mert nem az állatnak kellene a szemétbe dobni.
Valóban, a kutya tartás nem kényszer, de ezt azokkal kellene megértetni, akinek "csak úgy" van.
lehet. 6-7 hónapos korban az ideális, mielőtt elkezd kandúrkodni...később már biz. dolgok visszamaradnak, hiába lesz megműtve.
Mi csak örökbefogadtuk, elvileg egyéves kora előtt lett ivartalanítva. Az már késő?
itt az lehetett a probléma, h később vittétek műtétre, mint kellett volna. mi is jártunk így az egyik macskánkkal. az is állandóan a takarót izélgette. de legalább nem adott le jelző-spricceket, az is valami.
El kell hogy keserítselek. Az sem megoldás. Kb. egy éve vettük észre, hogy az ivartalanított fiú cicc-micc izéli a takarót... Az ágyunkról le lett szoktatva, ott van az övé, azt izélgesse. Ehh... vagy lehet a doki félmunkát végzett...
Életemben nem láttam még ilyet. Nem tudom, mi lehet az oka.
Illetve lehet, hogy láttam, csak azt hittem, hogy alul nőstény cica van.
Ott helyben összecsinálnám magam a röhögéstől...
ivartalaníttatni kell őket, meg lesz oldva a túláradó nem hormonok által okozott gond. és élesben se gyakorolják többet a műveletet...
Én olyat láttam hogy egy kutya és egy macska. na az mér kiverte a biztit nálam.:)
Pont az írtam, ha már csinálja nem szabad hagyni. Nem kényszer a kutyatartás, nem is értem miért írtad ezt...
háth igen, undorító,,na mindegy ez nem az a fórum....
Én ilyet sem engedek kutyának... Ne nekem nem is volt, meg nem is lesz soha kutyám.
Meg neveletlenség... Ha én ott voltam, az ágyba sem ment be.
Teljesen normális viselkedés szuka kutyáknál tüzelés előtt és alatt. Ha nem tüzel a kutya és úgy csinálja, rá kell szólni, mert akár rossz szokássá is válhat. Olyan is előfordulhat, hogy valaki lábára vagy karjára mászik rá 1 lány kutty ilyenkor. Nem kell hagyni...
Rezsó lett a cica, van ilyen.:)
A nyusziknál is.
2 nőstény nyuszim van, de állandóan kergetik egymást
A kutyáknál ez a dominancia eldöntéséről szól. A kis cocker spánielem simán "meghág" egy nála 3-4szer nagyobb kutyát is, kis hörcsög tud lenni. Lehet, macskáknál is ilyesmiről van szó.
A kutyáknál ez a dominancia jele, ez teljesen más tészta:)
Van egy majdnem 1 éves fiú cicánk, és az udvarunkon vagy 4-5 kandúr jön- megy.Egymásra másznak, és teljesen úgy viselkednek, mintha párzanának.Van a macskáknál homoszexualitás?Vagy miért csinálják? Gyakorolnak egymáson?
...pontosítok: a volt pasim kutyája "dugni" kezdte a takarót, pedig nőstény volt. Ennek ellenére teljesen olyan mozgással tette, mint a hímkutyák.
igazából csak az lehet az oka, hogy nem volt a közelben nőstény cicus. Kutyáknál is előfordul ilyen, ha csak kanok vannak együtt...
A túláradó ..szhatnék. Úgy érzik lerobban a tökük. Olyan ez, mint az embereknél a prostitúció, csak náluk nem működik ez az intézmény.
Ilyen, amikor a kutya rámászik vki lábára, meg a lakásban tartott nyuszi hágni kezdi a plüss állatot.
A kandúr macskák egymással párosodnak-vagyis próbálkoznak.Láttatok már ilyet?Mi az oka?
További ajánlott fórumok: