A igaz e az hogy a férfiak 7200 magömlés után már nem nagyon tudnak többet? (beszélgetés)
nem mondod ,hogy számolod??:DD
strigula mi?:)))))tapéta helyett???.na.azzal takarékoskodhatsz.arra ne költs:DDDDDDDDDD
de egyebeket nem kell spájzolni..nem lesz hová tenni:DDDD
ne csinálj túltermelési válságot!!:)))))))))))))))
Akkor nekem még legalább 4000 visszavan.
Elég takarékos típus vagyok! :-))))))))))))
szállide.szálloda???????????????szálloda???vagy száll..oda???..nem ideszáll,, nem oda..hanem amoda..hihihi
a méhecske poorzózik:)))))))))))))))))))
gyere döngicsélj..züüümmm.züüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzümzümzümtzümzümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
éppen tegnap néztem meg a Testmatek (4 részes okosműsor) 3. részét, ami a szexualitással is foglalkozik, ott is valami hasonló számot mondtak, meg még egyéb érdekeseket ;)
Ajánlom mindenkinek a műsort, "a fölnőttek ugyanis szeretik a számokat"
Ez a szám egy napra értendő, vagy egy egész életre?
Hát én inkább nem írom ide, hogy a Józsi hányadiknál tart, mert csak mindenki irigykedni fog, meg hazudósnak fog tartani.
Lehet, hogy úgy általában a férfiak 7200 magömlés után már nem nagyon tudnak többet, de a Józsi... akkor ő egy külön fejezete a férfinépnek.
További ajánlott fórumok:
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Miért van néha a férfiaknál korai magömlés?