A horkolás ellen próbálta már valaki a csuklóra rögzíthető horkolásgátlót? (tudásbázis)
Ciluska légyszíves írd meg, hogy mennyire voltál elégedett a készülékkel. Az alváscentrumban nem tartották megfelelőnek, vagy elegendőnek az "órás" megoldást? Én is alvási apnoeval küzdök, - igaz, mostanában nem érzékelem olyan gyakran -, de rettenetesen horkolok és a párom sem bír aludni. Kaptam én is az alváscentrumban egy szájba helyezhető készüléket, de nem tudom megszokni, s valószínüleg a tudatalattim is tiltakozik ellene, mert éjjel kiveszem úgy, hogy nem is emlékszem rá. Most készülök kipróbálni az "órát", kérlek írd meg tapasztalataidat! Köszönöm!
Biztosan még tombol a szerelem!:) Sajna én elég gyakran költözöm a közös ágyból!:)
Én elég komolyan horkolok,panaszkodik is a feleségem.De ennek már kb 2éve,hogy rátalált a kedvesem a patikában a horkolást gátló spray-re.
Ajánlom mindenkinek,nem lesz több álmatlan éjszakája az asszonynak:)
asonor-ezt keressétek a patikában
Én szeretem hallgatni, ahogy a kedvesem mellettem hortyog :) Komolyan!
Nekem a férjem horkol,bár nem egész éjszaka, de eléggé zavaró! Kiváncsi lennék mit lehet tenni ellene, mert nagyon nem tudok aludni ha elkezdi.
Sajnos,en is horkolok,a ferjemszerint.O vett nekem,egy tapaszt,amit az orromra kell tapasztani,es meggatolja a horkolast.Evekkel ezelott,az egyik ismerosom is,nagyon horkolt,es a felesege vett neki,olyan targyat,mint a cumi.Lefekveskor a szajaba kellett venni,es nem horkolt.Azert egy kicsit muris lehetett,ranezni a ferjre,mint a kisgyerek,cumi log a szajabol.
Igen, nekem van ilyen, használtam is.
Amikor túlságosan mély álomba zuhanok és kihagy a légzés (ekkor horkantok, horkolok), az "óra" elektromos impulzust ad (megcsíp).
Így abbahagyom a horkolást - egy ideig.
Már nem használom, mert az alváscentrumban kaptam egy készüléket, amivel kiküszöbölöm a horkolást.
Ha bővebb információra van szükséged, szívesen segítek.
Én már végigjártam minden lehetséges lehetőséget a horkolás ellen.
Ne feledd el, hogy a horkolás nem csak az alvótársnak kellemetlen, hanem nagyon súlyos betegség!
Én nemrég voltam egy alváslaborban. Ott egy helyes kis géppel, az arcukra maszkot húzva aludtak a páciensek, ami nem engedi őket horkolni.
Az egyik magazin hátlapján olvastam, hogy a csuklóra kell csatolni, mint egy órát, és gondolom "felébreszti" a horkolót, vagy nem tudom.... 3000 ft körül van.Azért kérdeztem, hátha van valakinek, használt-e, érdemes -e megvenni.
A horkolás ellen próbálta már valaki a csuklóra rögzíthető horkolásgátlót?
További ajánlott fórumok: