Elég indok a váláshoz a horkolás? (beszélgetős fórum)
Na, elváltatok végül emiatt? :D
Bocsi, de ezt a fórumot nem tudom komolyan venni.
Te tényleg azt hitted, hogy egy házasságban semmi konfliktus vagy megoldandó probléma nem lesz?
Idegesít, ha horkol? És akkor mi van?
Kicsit butaság ezen agyalni, hogy válás emiatt. Ha ez felmerült, hogy el akarsz válni, ne fogd a horkolásra, mert az csak egy apró dolog.
Most olvastam vissza. A kialvatlanság az pocsék dolog, és meg is betegíthet:(
Menjetek külön szobába, szerintem is.
Tesómnak volt olyan pasija, hogy tesóm 4 évig füldugóval aludt. És (ez komoly) az alattuk lakók felkopogtak éjszaka a horkolás miatt.
Férjem is szokott horkolni, de csak néha, akkor finoman fejbe kólintom éjjel, vagy oldalba rúgom (de csak finoman:)))
(Ilyenért nem válnék el.)
Te miket tudsz! Fíííílelmetes! :-S
... és ha valakinek a pàrja meghizik, akkor hàny kiló utàn lesz a tulsuly vàlóok ?
Persze, 8. paragrafus, 3-as cikkej.. :D
A 4-esben pedig az van, hogy a férj is elválhat, ha odaég a rántás. Komoly dolgok ezek. :) vigyázni kell. :)
Nem egyszerű,nekünk is csak 2 szobánk van,de apjuk alszik a gyerkőccel a másik szobában,de még a gyerkőcöt ez nem zavarja,sőt,örül is neki,mert ő még ovis.
Később meg lehet rászánjuk magunkat,és ha már nagyobb lesz,húzunk fel egy kis szobát a nyugalom érdekében,mert a válás,ha egyéb komolyabb probléma nincsen,nem megoldás.
Ne azt gondold,hogy egyszerűnek tartom,de mindenre van megoldás:-)Kívánom,hogy megleljétek együtt,és ne a váláson gondolkozz,ha amúgy minden rendben van köztetek (természetesen semelyik kapcsolat annyira nem tökély,de ki lehet hozni belőle a legjobbat).
Azért próbáld meg rávenni, hogy kezeltesse magát, vagy legalább azt a csíptetőt próbálja ki.
Mondd el neki, hogy milyen kimerült vagy a sokéjszakás nem alvások miatt. Mondd el azt is, hogy ez neki is problémát okoz, hiszen ez nem egészséges, sőt a 30 kg plussz sem. Tulajdonképpen nemcsak magadért, hanem érte is aggódsz.Inkább ilyen megoldást keress, mint a legvégsőt. Van egy közös gyermeketek is. Ő mit gondolna erről?
Lehet hogy neked/tek/ van külön szobátok akik ezen a véleményen vannak de nekünk nincs, nem alhatok örökké a gyerekem nyakán a kisszobában. :-( Volt már hogy átmentem pár napra. Vagyha a gyerek táborban volt máris költöztem a kisszobába....
Nem olyan egyszerű ez az egész nehogy azt gondóljátok! :-(
NEM!
A horkolás súlyos betegség!
Van több fórum is itt ebben a témában.
Egyébként az esküvőtökön, nem azt fogadtátok meg, hogy jóban-rosszban, egészségben-BETEGSÉGBEN(!) kitartotok egymás mellett?
Nagyon csúnya dolog, ha valaki a másik betegsége miatt akar elválni.
További ajánlott fórumok:
- A váláshoz saját kezüleg írt keresetet kell benyújani?Vagy adnak papírt a biroságon?
- Szerintetek lehet egy férfi szerelmes egy másik nőbe a felesége mellett, úgy hogy az nem vezet váláshoz végül?
- Állandósult horkolás
- Mit tudtok horkolásra ajánlani?
- Hatásos megoldások horkolás ellen.
- Bevált ez valakinek horkolás ellen, és hogyan készítettétek el?