Állandósult horkolás (beszélgetés)
Igen!
Nálunk a félórás rugdosás után felnéz,hogy mi a baj?
Közlöm vele,hogy horkolsz,én is szeretnék aludni!
Válasz:HÁ aluggyá!
Köszi!Ez nagyon tetszik!
Ennél legalább nem lesz kifogás,hogy nem dug az orrába semmit! :D
Hulla fáradtan estem ágyba este.
21-kor el is aludt,majd 2 órás hátba veregetés után el is tudtam aludni.Ami azt jelenti,hogy 23-ig elszórakoztatott a horkolással.
Szóval hiába fárasztom ki magam,nem tudok előbb elaludni,mint Ő.
Nálunk ez vált be. Karácsonyra kapta, felébreszti az óra ha horkol, sőt akkor is felébreszti ha én horkolok :D :D
Szia. A lentebb irt orrspray hatásos lehet.de csak meghatározott ideig szabad hasznalni.
Nekem párom horkol, ettol jobb, de nem mindig.
Köszi!
MA ez ki is fog derülni!
2 órát aludtam,ágyneműt cseréltem,mostam,teregettem kaja is van,konyha is rendben és a 6 éves gyerekemnek is 5 percenként kell valami...
Kíváncsi leszek!
Mometason Sandoz 50 mg
Ez az orrspray neve.
Hat akkor ez teljesen kilove.
Az a baj csak h nem akarja elhinni vagy megerteni hogy horkol. Ha megertene konyebb lenne a dolgod. Elsore akkor ezzel probalkozz finomabban...nehogy rosszneven vegye. Ugy jon le nekem h a te urad is "madarlelku" medve.😂
Erezze h te imadod ot es te is mellette alszol a legjobban, de valami nem stimmel mert valami oka kell h legyen a horkolasanak. Probald ne tamadni hanem ugy csinalni h o akarjon a vegere jarni.
Van egy szolas a Bazi nagy gorog lagzi filmben..."a ferfi a csalad feje! De az asszony a nyak, es arra forgatja a fejet amerre akarja...."
Probald meg.
Az en ferjem is ugy erzi h a ferfi mivoltaba taposok bele ha en akarom megmondani mit csinaljon...bizonyos temakban.
Én fülfájós vagyok.Ha náthás vagyok fáj.Ha úszok két hétig bedugul.Ha mélyebben mosom,fáj is be is dugul...
Nem hiszem,hogy a füldugó számomra jó ötlet.
Plusz a csemete.
Egy fuldugo is bejohet!
Bar a gyerkoc mellett gondolom ugy sem lennel nyugodt, mert ot sem hallod.
Pedig ez néha hatásos. Mi már mindketten túlvagyunk a férjemmel ezen. Volt mikor én mondtam neki, hogy meghízott és ez nem tetszik nekem, illetve ő is megszólt tavaly, hogy muszáj lefogynom, mert ez így nem szép..
És mindketten persze kicsit felhúztuk az orrunkat, de ketten együtt már legalább 20 kilóval könnyebbek vagyunk. ;) Nem volt sok felesleg, csak épp az a fajta, mikor a másik már "nem a régi" :)
Az,hogy így nem tetszik,az hazugság lenne.Inkább az egészségét féltem.
De egy makacs embernek hogy magyarázzam meg,hogy nem bacogatom,csak jót akarok?
Ha előbb elalszok,mint Ő akkor nincs gond!
Ebből a szempontból jó az alvókám.Az elalváshoz kell Nekem csend és nyugalom.A tv-t már megtanultam kizárni,az már annyira nem zavar,de a horkolástól falnak megyek.
A csemete a mi szobánkban alszik,az hogy ilyenkor átmegyek a másik szobába oké,de telihold idején esélyem sincs,mert a kisasszony holdkóros.Olyankor nem hagyhatom az apjával,mert Ő nem veszi észre ha elindul a gyerek.
Patt helyzetben érzem magam ebből a szempontból.
Tudom, hogy ez azokon nem segít, akiket zavar a horkolás, de engem kifejezetten megnyugtat. Olyankor tudom, hogy jót alszik a másik. Mivel édesapám kiskorom óta elég hangosan horkolt, így megszoktam, és engem egyáltalán nem zavar az alvásban. Mondjuk én amúgy is jó alvó vagyok.
Esetleg, ha megpróbáltok előbb elaludni a párotoknál? Vagy ha már alszotok is felébredtek a horkolásra?
További ajánlott fórumok:
- Elég indok a váláshoz a horkolás?
- Mit tudtok horkolásra ajánlani?
- Hatásos megoldások horkolás ellen.
- Bevált ez valakinek horkolás ellen, és hogyan készítettétek el?
- Tudtok valami hatásos szert, tapaszt, stb horkolás ellen?
- Ősz óta nem múló nátha, orrdugulás, horkolás-és a szövődmények: fülfájás, köhögés.Mit csináljak a 3 éves fiammal?