Hogyan rögzíthetnék téglafalra képeket? (tudásbázis)
Ha lejött, akkor ott kaksi a vaksi :o) Nekem eddig csak a festéket szedte le, azt is csak akkor, ha sokáig volt valami felrakva.
A szöggel is szerencsém volt, amiket otthon bevertem, azok állnak, mint a cövek.
Valahol régen csak bontani tudtam a falat, mert a szög 10 centis sugarában hullot le a vakolat.
Igen, sajnos lehet, csak ez a megoldás marad...
Köszi, jó éjt!!
Fotókról van szó, gyakorlatilag a családfánk, képekben elbeszélve. Minden fotó különböző régifa keretben van. Lehet, hogy ezeket is (ha nem is mindet) megtartaná a kétoldalú ragasztó, de a kpek nagyr részének hátuljára van írva hogy mikor készült, kik láthatóak rajta. Tehát fontos lenne, hogy mozdíthatóak, kézbevehetőek legyenek...
De köszi, hogy időt szakítottál rám!
Van-e valakinek ötlete, hogy hogyan rögzíthetnék téglafalra képeket? Sok kisméretű képről van szó, súlyuk nem nagy, de szerintem a vakolat nem tartaná meg. Fúrni nem akarok, van vagy 30 kép...
Nagyon várom a javaslatokat, tapasztalatokat!!!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre?
- Hogyan lehet a telefonról képeket felrakni a számitogépre
- Hogyan tudom a fényképezőgép kameraalbumából, a képeket a számítógépre menteni?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- A horkolás ellen próbálta már valaki a csuklóra rögzíthető horkolásgátlót?
- Kerékpárhoz rögzíthető utánfutót keresek (két személyest, olcsón, használt is jó)! Hol találok?