Hogyan tudom a fényképezőgép kameraalbumából, a képeket a számítógépre menteni? (tudásbázis kérdés)
Na, leírom, mert lehet, hogy pár percen belül el kell húznom. Két gyerek mellett esetleges, mennyit tudok itt ülni. :DDD
Megnyitod a PC Suite programot a számítógépen. Bal fönt lesz egy Csatlakozás gomb, arra kell kattintani. Aztán ő mondani fogja, mit kell csinálni. Kiválasztod, hogy adatkábel, majd mikor kéri, össze kell dugni a telefont és a gépet.
Ha sikerült minden, akkor egy olyan ablak fog megjelenni, hogy 3 részre lesz osztva függőlegesen. Az eslőben lesznek ilyenek, hogy SMS, meg naptár szinkronizálás, meg mittomén.
A második oszlop a számítógépé, a harmadik a telefoné. Ebben a kettőben ugyanúgy tudsz navigálni, mint amikor a számítógépen a dokumentumokban keresel. A második oszlopba be kell állítanod, hogy hová szeretnéd menteni a számítógépen a képeket, a harmadikba pedig, hogy honnan, tehát a telefon memóriájának mely részéből lesznek másolva a képek.
Ezután kijelölöd a másolni kívánt képeket a 3. oszlopban, és a 2. oszlopba mutató nyíllal el is kezdi másolni.
Sajnos a képeket nem fogod látni itt, így máshonnan kell megnézni a számát, még a telefonról. De akkor jársz a legjobban, ha az összeset átmásolod, ami nem jó, vagy nem kell, még mindig ki lehet majd törölni.
most hírtelen nemtudom
de megnézem
Kétféleképpen:
1) Van a fényképezőgép dobozában egy telepítőCD, azt feltelepíted a gépre, majd újraindítás után a szintén dobozban lévő USBkábellel összekötöd őket.
2) Kiveszed a fényképezőből a memóriakártyát, és beleteszed egy kártyaolvasóba, majd onnan másolod.
További ajánlott fórumok:
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Digitális fényképezőgéppel készítettünk néhány képet.Szeretném feltenni az internetre, de a számítógép nem ismeri fel a képolvasót.Mit tegye
- A számítógép miért érzékeli fényképezőnek az iPhone 5-öt?
- Miért történik fájlhiba a digitális fényképezőgépnél, amikor a számitógépre képeket másolok fel?
- Nem tudom átrakni Kodak c142 digitális fényképezőgépről a képeket a számítógépre. Mit tegyek?
- Beépített fényképezőgép számítógépen