Beépített fényképezőgép számítógépen (beszélgetős fórum)
6. gevi1931
2013. okt. 8. 22:31
Nekem van egy ikon az asztalon a neve:BisonCam
ezzel tudok fényképet készíteni.
5. piszkepapir
2013. okt. 8. 22:25
Ahhoz szoftver kell, amit adnak a laptophoz, és a start menü programok között meg kellene találnod, esetleg kellékek. Vagy tölts le egy programot hozzá. Vagy menj fel ide: [link]
4. timycat (válaszként erre: 3. - Beneliv)
2013. okt. 8. 22:17
az én gépemre a crazy cam suit pro programot telepítették anno (vagy 3 éve) az "kapcsolja be" a laptopomon a webcam/fényképező funkciót... szóval lehet nálad is valami program elindítása a nyitja a dolognak
3. beneliv (válaszként erre: 2. - Timycat)
2013. okt. 8. 22:11
eddig nincs
2. timycat
2013. okt. 8. 22:04
Eszközök?
1. beneliv
2013. okt. 8. 21:58
Új laptopomon nem tudom használni a fényképezőt. A skype-n működik, de külön nem találom sehol. Se a programok, se az alkalmazások, se a sajátgépen, sehol. Valami tipp? hol van?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a fényképezőgép kameraalbumából, a képeket a számítógépre menteni?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Digitális fényképezőgéppel készítettünk néhány képet.Szeretném feltenni az internetre, de a számítógép nem ismeri fel a képolvasót.Mit tegye
- A számítógép miért érzékeli fényképezőnek az iPhone 5-öt?
- Miért történik fájlhiba a digitális fényképezőgépnél, amikor a számitógépre képeket másolok fel?
- Nem tudom átrakni Kodak c142 digitális fényképezőgépről a képeket a számítógépre. Mit tegyek?