A számítógép miért érzékeli fényképezőnek az iPhone 5-öt? (tudásbázis kérdés)
ha rákattintok azt írja ki a számítógép nem érzékeli a képolvasót kérem ellenőrizze a készüléket
Na ez a gond
itunes-on keresztül. nem kell ott megvenned/letöltened, a saját számítógépedról egyszerű drag&drop-pal bemásolod, mint bármilyen más zenét.
böngészőnek meg kb bármit használhatsz a telefonon, ha nem tetszik a safari, akkor tölts le chrome-ot vagy operát vagy akármit ami neked szimpatikus :)
:)))
Be kell hozzá szerezni egy almás laptopot, és akkor pikkpakk megy minden.:))
A tesóm visszaállt androidra, így ennél többet nem tudok. jönnek majd biztos mások is, akiknek van.:)
Próbáljátok ki azért másik gépen is, ha megoldható. Tesómét nem ismerte fel másik gép sem, nem tudom pontosan mi volt a gond vele, de cserélni kellett a telót.
amúgy nem értek hozzá, csak ezeket kérdezték tőle is. a nem eredeti windows azt tudom, hogy nem okés neki.
Nem eredeti a windows
akkor viszont hol tudok csengőhangot letölteni rá?telefonba nem lehet valahol?Amit akartak az az itunes store-ba nincs meg
Mac-ed van vagy Pc-éd?
Ha pc-d eredeti windows fut rajta?
Sziasztok!
Abszolult nem értek még hozzá,mert tegnap kaptam.Zenét akartam rátölteni illetve csengőhangot és csak fényképezőnek ismeri fel illetve ha rákattintok azt írja ki a számítógép nem érzékeli a képolvasót kérem ellenőrizze a készüléket
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a fényképezőgép kameraalbumából, a képeket a számítógépre menteni?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Digitális fényképezőgéppel készítettünk néhány képet.Szeretném feltenni az internetre, de a számítógép nem ismeri fel a képolvasót.Mit tegye
- Miért történik fájlhiba a digitális fényképezőgépnél, amikor a számitógépre képeket másolok fel?
- Nem tudom átrakni Kodak c142 digitális fényképezőgépről a képeket a számítógépre. Mit tegyek?
- Beépített fényképezőgép számítógépen