A híg székletet mivel állíthatnám helyre? (tudásbázis)
20 hósan már kaphat rizses, répás, almás és banános ételeket. Azok megfogják a székeletet. Amíg hasmenése van, kerüljétek a laktóz tartalmú ételeket, mert a laktóz eléggé megterheli a bélflórát. Adhatod a Normaflore-t, de ebben a korban már vannak komplexebb készítmények, amik hatásosabbak (pl Protexin Restore).
Azért kérdeztem, mert nem mindegy, hogy egy 2 hós babának van híg székelete, amit tápszerváltással pl orvosolni lehet (mással nem igazán), vagy egy nagyobb gyerkőcnek, aki már ehet szilárd/szilárdabb ételt is.
Van a Hipp-nek egy ORS nevű itala is, ami rizs-répa ital tulajdonképpen de borzasztó vacak íze van, az én fiam sose itta meg. Én mindig rizses répát adtam neki pár napig, az megfogta a székletet.
Ha a probléma újra és újra előjön, és elhúzódóvá válik, érdemes gasztroenteorológiára időpontot kérni, hogy megnézzék nem-e valamilyen ételintolerancia okozza.
20 hónapos és már nem kap tápszert mert nem kell neki tejem már a születésétöl kezdve nem volt
mi ebben az össze függés?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon köhögök, mivel hozhatnám gyorsan helyre magam?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Velúr csizmámat lehipóztam... Szürke... Mivel tudom helyrehozni?
- 15 hós fiam szopizza az ujját. Nem akarom leszoktatni, de a bőr már hámlik róla. Mivel tudnám helyrehozni, hogy ne ártsak neki?
- Nagyon száraz a hajam! Mivel tudnám helyrehozni?
- Megeröltettem a hangszálamat. Napok óta alig tudok beszélni.Mivel lehetne helyrehozni?