A gyanú árnyékában (beszélgetés)
Az elmúlt hetekben naponta sugárzott epizódok már nívótlanok, egy kaptafára készülnek.
Egyszerű, köznapi történetek csalárd családapával, csélcsap feleséggel, alkoholizáló gyerekkel, rossz társaságba került családtaggal, stb, stb.
Jaj már azt hittem csak én gondolom így. Mindig le vagyok döbbenve, biztos hogy nem a valós korukat írják ki. Bár ha jobban belegondolok, egy csomó ilyen embert látni a tv-ben, aki a saját nagyanyja is lehetne a külseje alapján. Elképzelni nem tudom, mi a frászt csinálnak magukkal, engem még mostanában is 10 évvel fiatalabbnak néznek, pedig igencsak elmúltam már 30.
Akkor nem pont egyforma részeket láttunk,biztos:)
Nem mindet láttam Amit láttam pár rászt,ott fiatalabbnak néztek ki a szereplők szerintem a koruknál.
Persze a jómódban a küső is tovább fiatalos maradhat...
Elnézést a hibákért, de már késő van. Megyek is aludni. Jó éjt! :)
És valóban. Az állandó veszekedés, ordibálás meár nehezen viselhető. Örülök, hogy itthon scend van, hallgattam eleget régebben a sok orditozást. Most meg a TV-ben orditanak egymással, szépen, emberhez méltóan nem tudnak egymásásal beszéélni. A legjobban a tini lányokra vagyok kiakadva. Azt látom, hogy úgy beszélnek a szüleikkel, főleg az anyjukkal, mintha a seggükből húzták volna ki őket. Mint a ronggyal, úgy beszélnek a saját anyjukkal. Ezt látják a többiek, és majd innen veszik a mintát..
Igen, szerintem sem a ráncoktól látszik idősebbnek valaki, vagy nem csak azoktól.
Ennyire nem követem ,néhány részt láttam , hogy mennyi meggyötört van ?Attól függ hol?:)))
Igazad van, de itt szinte mindenki fiatalabbnak van feltüntetve, mint amennyinek látszik. Ez azért nem véletlen, ennyi meggyötört ember nincs.. :)
És nem arról van szó, hogy ráncos vagy nem. Hanem ránézésre is több vagy 10 évvel, mit amit kiirnak.
Vannak érdekes arcok az életben is ,és fiatalabb is lehet ráncos :)))
Én pont 41 vagyok, úgyhogy állandóan viszonyítok... hááát:))) néha olyan vén banyákra írják, hogy 35-37 éves, tuti, hogy nem annyi.
Ez már nekem is feltűnt. Szoktam is mondani, na, ha ez 41 éves, akkor én 26. El is bújnék, ha 41 évesen 55-nek néznék ki.
Én meg éppen úgy látom, hogy majdnem minden szereplő idősebb a feltüntetett koránál. Sokszor 40-50 évesnek kinéző embereket harmincvalahánynak írnak..
Igen ez nekem is feltűnt, hogy mennyit veszekednek minden részben.
Sokszor le kell halkítsam a tévét, mert kifolyik a fülem. De minek is nézem?!
Ez igaz , sokszor nem is lehet érteni mit mondanak túlorditja egyik a másikat.
Itt mindig mindenki mindenkivel ordít.....
Ilyen sz*r részt sem láttam még. A kiscsaj is megérdemelne egy anyai pofont állandóan csak ordit mindenkivel.
Elvétve látni egyet-kettőt..
Volt már nem egy panelos rész is.
Elvileg igaz torteneten alapulnak, szerintem erdekesek is ezek a sztorik. Amugy meg a hangsuly nem a korulmenyeken van , hanem a torteneteken.
Ezek tényleg megtörtént valós esetek?
Sziasztok! Most találtam ezt a fórumot, nem olvastam el még.
Nekem tetszett az a pár rész,amit láttam.Bár feltűnt az,hogy:
sztem minden szereplő jóval fiatalabbnak tűnik a feltüntetett koránál
mindenki luxuskörülmények között, jó környéken lakik,
a börtön szinte mindegyikben szerepel...
Akkor nem veszítek semmit hogy nem látom?:)
A mostani epizódok már jól érzékelhetően egy kaptafára készülnek..
Túl szép a baba!
Valamennyi család, amelyik megjelenik a képernyőn tehetős, szép lakással, ennek megfelelően elegáns környékkel, jó kocsival és a főszereplők mindegyike 38-40 éves, nem több. Senki nem lakik a Havannán, vagy a Nyócker-ben..
Nem érdekes??
Szóval a látottak valahogy nem passzolnak a hazai viszonyokra..
Persze ne legyünk meglepve, licensz-műsort látunk, Németországból importált a sorozat, csak megpróbálták "magyarítani".
Csekély sikerrel..
helyesen....leellenőrizték....
Nos, a mai adás is ismétlés volt.
Van ilyen sztori,ismerősöm lakásából se akartak kimenni fél évig,ez idő alatt nem is fizettek semmit,felhalmozódott sok számla.A végén annak is örült már,hogy ki lehetett őket tuszkolni a lakásból.Szerintem sokan így tengődnek:elmegy albérletbe,nem fizet,aztán egy idő után lelép,megy a következőbe.Ráadásul ha a tulaj nem fizet adót a lakáskiadás után,nem szólhat egy szót se.Meg ha jól emlékszem gyerekes családokat se lehet kitenni az albérletből egy darabig,bár a részletekre nem emlékszem.
Az albérlős történeten teljesen fel voltam háborodva!
Azért merész volt a tulajdonos házaspár, hogy ilyen előzmények után ismét ki merték adni a lakást, ráadásul szintén egy családnak.
Bármennyire is leellenerőzték őket, járhatnak velük is szintén úgy, mint az előzőekkel...
Durva!
ma már semmi sem meglepő...sajnos :-(( most olvasgatok ezzel kapcsolatos fórumokat, a megoldás ilyen esetben: a nem fizetők mellé beköltöztetni 8/10 egyetemistát, pár rekesz sörrel :-))
További ajánlott fórumok: