A férjemen ma kijött az influenza, ha a két éves kisfiam is elkapta mennyi idő múlva derül ki? (tudásbázis)
5. 31bc25d879
2015. febr. 19. 14:58
Pár nap a lappangási szak.
Nagyon virulens a kórokozó.
Sok c-vitamin, gyakori szellőztetés.
Nálunk mindenki beteg volt. Nem nagyon úszható meg.
4. 5674644b5d
2015. febr. 19. 08:03
Akár egy hétig is lappanganak ezek a dögök :/ Szellőztess sokat és mossatok kezet amennyiszer lehet. Menjen a c vitamin mindenki ezerrel a kisfiú pedig ne most puszilgassa apát, szerintem megúszható :)
3. emi75 (válaszként erre: 1. - Bobita0212)
2015. febr. 18. 22:04
Nálunk most ment végig a családon: A gyerek csütörtök reggelre lett beteg (durva köhögés). Én szombat reggel már szarul voltam, estére lázas. A férjem hétfőn lázasodott be.
Ez a fajta ami nálunk volt, 2 naponta támadott. és kicsit másként jött ki mindannyiunknál.
2. Remoni
2015. febr. 18. 21:44
A betegség lappangási ideje általában 1-4 nap, maximum 7 nap.
1. bobita0212
2015. febr. 18. 21:40
Kb hány napot várjak még (vagyis nem várom) csak hogy a megnyugvás végett is. Hány nap múlva lehet biztos abban hogy a kisfiam nem kapta el?
További ajánlott fórumok:
- Megfázás, influenza megelőzése
- Meghalt egy 2 éves gyeremek B típusú influenza miatt :(
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Kisfiam 2 éves lesz márciusban. Nektek is a gyermeketek elkapta ezt a hasmenéses vírust?
- 16 hónapos kisfiam elkapta a hányás-hasmeséses vírust, ugye nem lehet nagyobb baja?
- 11, 5 hós kisfiam tegnap este hányt többször, reggelre meg lázas lett. Ez lehet az influenza tünete?