A férjem nem akar több gyereket (beszélgetős fórum)
"kikötöttem, dohányossal nem élek egy fedél alatt"
"eltitkolta, amikor sosem szóltam érte"
Különben lehet, hogy a férjed gyerekes, de te alárendeled magad az ő akaratának.
Szóval mondjuk úgy, a férjem gyerekes, hogy engedélyt kér tőlem, sőt röhej, hogy tőlem még megkérdezi amikor a hátam mögött meg amúgy is szívta, az meg még röhejesebb, hogy eltitkolta, amikor sosem szóltam érte.
Egy szó mint száz, na szarul esik, ennyit a bizalomról!
Cseszd meg, ő kérdezte tőleg mindig, hogy rágyújthat-e, mit mondjak erre????
Szerintem ha valaki dohányzik és látja, hogy a másik nem, akkor nem kellene kínálgatnia, sőt, le kellene beszélnie, hogy hé, te minek akarsz rágyújtani, hiszen nem vagy rászokva.
Persze, a férjem döntése, hogy elfogadta, de a másiknak is lehetne annyi esze, hogy megpróbálja lebeszélni. Az a baj, hogy sok embernek természetes a dohányzás és nem gondolnak bele annak a kockázataiba.
Már ne is haragudj,de úgy beszélsz a férjedről,mint egy gyerekről:
"megengedtem neki valahányszor kérdezte rágyújthat-e"
"miért kell a férjemet is rászoktatnia"
Nem szóltam neki 2 napig, csak jópofiztam, hogy ne legyen még eggyel több gondja, de ma felrobbantam, nem tudtam tovább leplezni a csalódottságomat. :-/
A rák vigye el azt a kolléganőt, akinek nincs annyi esze, hogy szóljon neki ne gyújtson rá, ő ha már rá van szokva, miért kell a férjemet is rászoktatnia...lenne annyi esze, hogy inkább elbeszélget vele, vagy lebeszéli.
Jó, túlreagálom a dolgokat, de szeretem az édes férjem és nem szeretném ha tüdőrákban idő előtt elpatkolna.
"csak nem ertem, hogyha hazassag elott megbeszelik a parok ki mit szeretne az eletben, akkor miert kell azt megvaltoztatni"
Házasság előtt megbeszéltük, hogy 3 gyereket szeretnénk, ásó-kapa-nagyharang. 5 év házasság, és egy gyerek után elváltunk, mert beleszeretett valaki másva. Változnak az emberek, a dolgok, az idők...
ha stresszes és megvan benne a hajlam, akkor ne csodálkozz!
Én is dohányoztam elég sok évig, aztán letettem ismét nagyon sok évig, aztán majd 3 éve megint rászoktam és azt láttam magamon, hogy amikor csitultak a dolgok körülülöttem egyre kevesebbet kívánta, majd végül azon kaptam magad, hogy nem is keresem!
Tehát ez lekiállapot és cigeretta, azért nagyon összfüggő dolog. Szerintem több türlem kéne!
Nem hazudott csak titkolta, mivel te tiltottad! Nem lett volna egyszerűbb úgy foglamzni, hogy otthon ne gyújtson és ha máshol, akkor lehetőleg csak annyit, hogy ne érezzed??
Ha valaki dohányzik parncsszóra leszoktatni nem lehet, de ha megkéred, akkor lehet, hogy nagyobb a siker!
Egyenlőre kivárok, mivel egyéb változások vannak a levegőben. Pl. munkahelyváltás, új kollágák, új lakás - szóval sokminden változik most körülöttünk - jó irányba.
Ráadásul a páromnak is szuper stresszes időszaka van - és mivel szeretem, nem fogom csak úgy eldobni magamtól. De persze tűrni sem fogom, ha további hazugságokon kapom.
De akkor javítani szeretnél a kapcsolatotokon, vagy szétmenni?
Nem világos.
Hogy mit akarok? Tiszta vizet önteni a pohárba! Ő hogy gondolja, hogy ezek után megbízom benne?
Ezen túl, rendezni szeretném az életem, a kapcsolatunkat, mert eléggé labilis. Rengeteget kell dolgoznom azon, hogy egyenesbe jöjjek, anyagilag is. Mint írtam korábban, dolgozom, csak hát az még édeskevés amim van, ha netalántál szétköltözésre kerülne a sor.
Most keresgélem magamban a megfeleő választ, hogy mit akarok, mi a legjobb döntés.
Az hogy valaki dohányzik, tudtommal nem válóok, csak hát a hazugság...meg ha nincs bizalom....
Teljesen ejtve van a gyerek téma, már a védekezést is megbeszéltem a férjemmel.
Most egy újabb hideg zuhany : most kellett rájönnöm, hogy a férjem eltitkolta előlem, hogy el-elszív egy cigit a kollágáival, mitöbb a szemembe hazudott. Többször rákérdeztem, hogy miért van cigi szaga a ruháinak, a kezének stb. de tiszta hülyének nézett és mindig kimagyarázta, míg végül tegnap kikértem magamnak hogy ne nézzen már idiótának és bevallotta, hogy kb. tél óta megy ez a dolog. Hát szép! Egy dolog, hogy én a kapcsolatunk elején kikötöttem, dohányossal nem élek egy fedél alatt, de xarabbuk esik, hogy számtalanszor hazudott nekem, amikor rákérdeztem. Holott volt olyan, megkérdezte tőlem, elszívhat-e egy szál cigit és én mindig igennel válaszoltam, mondván, ritkán nem árt annyira, akarja csinálja, úgy érzem nem adtam okot hogy ilyen szinten félrevezessen, totál le vagyok lombozódva megint.
Mellesleg azzal a kolléganővel cigizgetett, akit egy korábbi topicban emlegettem, na ez tetézi a dolgot...Jó kis közös titkuk volt, mindenki tudta csak én nem. Most, hogy a bizalom is odaveszőben van, nem tudom erőltessem e még a nagy beszélgetéseket vagy ne is pazaroljam rá az időmet....:-(
Ez a pasas mindig tesz róla, hogy xarul érezzem magam :-( Azt mondta, nem akart megbántani, azért titkolta, na de ilyen régóta és ennyiszer letagadni??? Jó, a cigizés nem a világ vége, csak hát a bizalom...
Na igen, fura, ha nagyon nem akar, miert nem tesz ellene konkretan.
Az ilyen mondja utolag, hogy vetesse el a no, vagy ha megse, akkor majd kesobb vagja hozza, hogy ot belekenyszeritettek, megfogtak.
Ezek a hsz-id alig több mint 2 hónaposak. :(
Érthető ha fájó dolog, hogy ő nem szeretne több gyereket, de biztos van rá oka. Ha labilis a kapcsolatotok, akkor józanul átgondolva igaza van gyerek ügyben. Szerintem el kell döntened, hogy mit szeretnél a jövőben. Ki kell tűzni a célt, és törekedni az elérésére. Mennyi idős vagy? Csak azért kérdezem, hogy esetleg attól félsz pár év múlva késő lenne már a gyerek vállalás?
Szerintem a ferfiak tobbseget ha mar van elegendo gyerekuk, nem izgatja annyira, hogy mennyire termekenyitokepesek.
Igy nezd: szerinte egyelore elegendo az egy gyerek.
Attól függetlenül, hogy nem akar gyereket, még érdekelheti, hogy miatta nem jön össze az újabb gyerek a védekezés nélküli szexuális életükben vagy a felesége miatt. Ezért furcsa nekem, hogy mintha homokba akarná dugni a fejét...
A saját állapotuk érdekelni szokta az embereket, gondolom.
Azt irta, nem akar a ferje gyereket.
Gondolom azert.
További ajánlott fórumok:
- A férjem a 3 gyerekét hozzánk akarja költöztetni?!
- A férjem gyereket akar, én meg nem...
- Mit tennél ha a párod több év után sem akar házasságot és gyereket?
- Tanácsra lenne szükségem, a férjem gyereket szeretne, de én még nem.
- Mit tegyünk ha a párunk nem akar több gyereket?
- Elmúlott 2 éves pelusos gyereket érdemes naponta vagy akár naponta többször is bilire, wc-re ültetni hátha átszokik, vagy nem? Szerinted?