A fényképezőgépemről eltűntek a képek, de hova lettek? (tudásbázis)
Ó sajnálom :(
Mi strandon voltunk pénteken, a kisfiamat fényképeztem le, este meg szülinapon voltunk, úgyhogy ha elvesztek a képek, akkor nagyon mérges leszek.
Ja és senki nem nyúlt a fényképezőhöz.
Tegnap este még visszanézegettem a képeket, reggelre már nem voltak benne.
A saját memóriájában hogy tudom megnézni?
De most nem is tudok vele fényképezni, mert jelzi, hogy betelt, de ha visszanézegetem a képeket a fényképezőgépen, akkor csak azt a 6 db képet látom.
Fujifilm FinePix 5.1 megapixels gépem van.
De az a fura, hogy nincs benne kártya. A szüleimtől kaptam ezt a fényképezőgépet pár éve, de nem vettem bele kártyát, mert így is tudtam vele készíteni 100 db képet. Vagy most hülyeséget beszélek?:) van benne kártya?:)
A fényképezőgépen maradt 6 db kép a 90 db-ból.
Biztos, hogy nem töröltem ki a képeket, mert akkor az összes törlődött volna.
Szerintem csak véletlenül törölted!!
Van olyan funkció amikor töltöd a fotókat, hogy a feltöltés után automatikusan töröljön!
Nézd meg, biztos ott a pipa, ha azt kiveszed, akkor csak Te magad törlöd a képeket!!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a digitális fényképezőből kiírni cd-re a képeket?
- Hogyan tudom a fényképezőgép kameraalbumából, a képeket a számítógépre menteni?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Hogyan tudom a fényképezőgépen beállítani, hogy kisebb felbontásban készítsen képeket, videókat?
- Gyenesdiáson a strandon tegnap este egy 3 év körüli kislánynak eltüntek a szülei. Tud valaki valamit, mi lett, meglettek a szülők?
- Sony DSC-S650 digitális fényképezőgépről hogyan tehetem fel a képeket a laptopomra?