A feleségem nem anyának való! (beszélgetős fórum)
Persze, hogy az.
Az egészségügy közelében, vagy mentésben dolgozó ember azért csak hallott volna már a szülés utáni depresszióról, aminek ez tipikus tünete, hogy "nem hallja" a gyereket.
Meg párterápiáról, meg egyéb segítségekről.
Bár nemrégiben pont egy orvos szájából hallottam, hogy a mentősök általában a legnagyobb kretének.. De azért ezzel csak óvatosan, mert mégiscsak életeket mentenek, meg ők jönnek, ha baj van..
De azért minden kijelentés mögött lehet igazság..
Sajnos van ilyen anyuka aki nem ugrik ha a gyereke sír... én pont most szóltam a védőnőmnek, hogy nézzenek utána szomszéd anyukának, mert valami gond van vele..
3 éves a gyerek, rengeteget sír, meg az anyukáját hívja amire üvöltve jön a válasz, hogy "kurv@ anyád, takarodj innen"
És ezt egész hétvégén hallgattuk, lakópark-papír falak, szóval sajnos ha zaccos a mama sok minden megeshet.. :(
Mondjuk itt a fater már lelépett egy éve kb..És lehet, hogy egy másik fórumon ő egy másik Dezsőként panaszkodik...
gyerek alszik, asszony tévézik :)
ő meg itt fújja ki a 3 műszakot :)
Nekem a fórumindító nem igazán meggyőző.
Van olyan idióta, aki ilyen helyzetben a neten mesélget?
,,annyira hihetetlen nekem ez az egész"
Valószínű azért mert nem is igaz. Minden fórumon megtalálhatóak ilyen Dezsők, akik előjönnek egy kamu fórummal.
Nekem is hihetetlen, nem is hiszem.
Nagyon nem áll össze az egész.
Döbbenetes........
annyira hihetetlen nekem ez az egész
És még nem kérdezted meg ilyenkor tőle, hogy "asszony, Te nem hallod, hogy bőg a gyerek? Emeld a segged és menj érte"
de kiderült, hogy ez nem az... az asszony csak a seggét nem akarja felemelni a tévé elől
segítség? mindent más csinál helyette
Mondok egy újdonságot: nem mindenki élvezi a gyerek babakorát. A szoptatást se.
Szerintem beszéljétek meg, hogyan tovább. Az nem lehetőség, hogy anyukád legyen gyesen?
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?
- A feleségem szeretője vagyok, mert másba szerelmes, de engem sem tud elengedni
- Anyának való-e az ilyen?