A fehér tömés TB által támogatott kezelés? (tudásbázis)
Én is szentül azt hittem pár éve az sztk-ban, hogy az amalgámot már rég elfelejtették, álmaimban nem hittem,hogy a világon még bárhol használják (bár miért csodálkozom, Magyarország.) Ülök békésen a székben, a fogam már kifúrva, mire a fogorvosnő: - amalgámot vagy fehér tömést kér?
Hát mondom, fehér volna jó.... - OK, de az háromezer Ft lesz. Anyád, jókor mondod, b...meg!!!! Hú, de felcsesztem az agyam.
Sziasztok!
Jelenleg az SZTK-ba járok fogászatra. Simán csak tömni kell a fogaimat. Az első fogakba tudom, hogy ingyenes a fehér tömés. De mi van a hátsó örlőfogakkal? Én azért fizetni szoktam. De egyik imserősöm azt mondta, hogy ő Kecskemétre járt sokáig TB által támogatott fogászatra és neki hátul is ingyen csinálták... Most akkor hogy is van ez?
További ajánlott fórumok:
- Fehér fagyöngy injekció rák kezelésben hatásos lehet?
- Ha megkérem a fogorvosomat hogy a fekete tömésemet cserélje ki fehérre akkor köteles kicserélni, ha nem vagyok rá allergiás?
- Pajzsmirigy jódizotóp kezelése tb támogatott?
- Mikor kell gyökérkezelés es mikor elég a tömés egy lyukas fognál?
- Kiesett egy fehér tömésem. Nem vagyok Pestre bejelentve lakcím szerint, .. Tudtok SZTK rendelést, ahol bárkit fogadnak?
- Mennyibe kerül ma egy maszek fogorvosi rendelőben egy nagy örlőfog betömése fehér töméssel?