Fehér fagyöngy injekció rák kezelésben hatásos lehet? (tudásbázis)
Van ellenpélda is. Múlt hónapban halt meg ismerősöm, mindenki csodájára járt, hogy tüdőrákkal nem kezelik, kontroll vizsgálatok jók lettek, es tényleg jobban volt. Hirtelen szédülni kezdett, tántorgott, 3 hét alatt elvitte az agyi áttét. Vagy agyi új.
Egyetlen embernek hinnék ezzel kapcsolatban, aki rákkutató és olajjal is foglalkozik. Többet azért nem írnék róla, mert hála istennek meg nem voltam rászorulva, nem beszéltünk. Kop-kop, maradjon így.
A gyógyszeripar elkötelezettje mit mondhatna?
Nálunk is lehet kapni nagy töménységű CBD olajat amit kifejezetten daganatos betegeknek fejlesztettek ki és ajánlanak. Ha jól emlékszem, svájci a jobbik minőség. Iszonyat drága. De ha én újból rákos lennék, biztos hogy megoldanám hogy azt szedhessem a kemo helyett mert az még egyszer nem vállalnám be semmi szín alatt.
Szerintem ennek a kettőnek együtt van hatása. A kemo elképesztően lerombolja az immunrendszert is, szétcseszi az érhálózatot, lenullázza a bélflórát. Kell valami, ami ezt visszaépíti.
De nemrég meghalt egy barátom nővére, aki két évig visszautasította a kemót, mert ő egészségesre gondolja magát, amikor meg megkapta, már semmi nem segített. Nem lehet eszetlenül csak az egyikre vagy a másikra hagyatkozni. Főleg semmi olyanra bízni, aminek nincs tucatnyi kutatási eredménye. A CBD-nek van, olvashatsz róla pl. a pubmed-en, vagy az orvosi kannabisz oldalon.
Az én családomban és ismerőseim körében nagyon sokat segített egy bizonyos gyártó 1.500 mg-os CBD olaja. Persze nem azoknál, akik egy-két üvegtől várták a csodát. De egy ismerősömnek lefújták a sugárkezelését, mert a CBD és a kemo - amit teljesen jól viselt - együttes hatására eltűnt a majdnem 3 centis daganata.
De ez nagyon összetett, ő végig hitte, tudta, hogy meggyógyul, a táplálkozását is átírta, neki támogtás volt a CBD, nem az egyetlen reménye.
Nem hallottam még róla, pedig családban is most is van érintett akinek valami csodaszer jól jönne.
Hiszek inkább a személyre szabott kezelésekben.
Gyógyulást kívánok az érintettnek!
Sokan beszélnek csodákat a gyógygombákról, 42 éves testvérem és a szomszédom, amint elkezdték szedni, mintha valami szétrobbant volna a rák, szétterjedt a testükben.
Amiről nem tudok sok rosszat mondani az a CULEVIT, azt orvosok sem ellenezték.
De a rák nagyon összetett, nem olyan egyszerű, hogy ezt-vagy azt beszedek és vége.
Immunerősítő, pl. a méhpempő, ez tuti nem árt, ha nem is használ.
De sokaknak az is használ, ha nagyon hisz abban, hogy meggyógyul.
Sose hallottam róla. Az ilyen eleve gyanús, "amerikai sztár", hogy biztos ne tudj utána járni.
A rákot? Csak a mellráknak több fajtája van.
Szerintem ez a legújabb kiskertajtó.
További ajánlott fórumok:
- Mi most a következő lépés nálam a meddőségi kezelésben?
- Lombik kezelésben a szurik megkezdésétől lehetek táppénzen?
- Van valakinek tapasztalata PCOS kezelésben Angliában? Milyen? Mennyi idő?
- DIPROPHOS injekció hatásos allergiára?
- Egy ismerősöm Nexavar 200 mg-os gyógyszeres kezelésben részesül. Ha valaki átesett ilyen kezelésen megosztaná velem a tapasztalatait?
- Fülkürthurut kezelésben kinek mi segített?