Mi most a következő lépés nálam a meddőségi kezelésben? (beszélgetés)
igen
az inzulinrezisztenciát, trombofília-panelt tuti kérheti tb-re, a többiben nem vagyok biztos
Nálunk nem kell.
Úgy látszik erre nincs törvényi előírás, mert én azt olvastam több helyen, hogy nem kell.
Lombikhoz kell, az tuti.
Minden nélkül sehol semmit nem csinálnak.
Jelentkezz be egy intézménybe konzira.
TB-re SOTÉ-n van, legalább is az én dokim ott csinálja.
Ha inszemre mész, a PCT felesleges is, hiszen az inszemmel pont ez kikerülhető.
Nem bent fekvéses, kb 3 perc, mint egy rákszűrés.
Pajzsmirigy, IR ami még fontos lesz.
Miből tudod, hogy a ciklusod elején vagy valamikor máskor van ovuláció? LH tesztelsz? Vagy UH-val követik?
fontos, hogy rendszeres legyen a ciklusod
azért, mert ha nem megfelelő a hormonális szabályoztás, akkor nincsenek egymással összhangban a hormonok, és ez nem teszi lehetővé a teherbeesést vagy a beágyazódást
Köszi!!!
Igen próbáljuk szeretni egymást amikor csak lehet.
Petevezeték átjárhatóságit magánba csináltattam, ott azt mondta a doki nem ártana beállítani a tüszőérést egy időpontra...de ha elkapjuk egyszer akkor nem mindegy mikor van? vagy fontos, h mindig középidőbe legyen?
alapvizsgálatok ilyenkor
ha eddig még nem mondta, pedzegesd meg, de jól vigyázz! Ha le akar beszélni valamelyikről, ne hagyd magad!
Magánlaborokban az összeset megcsinálják. Pl. centrumlab
és ha kétnaponta együtt tudsz lenni a férjeddel, akkor nem tudjátok elszalasztani a peteérés napját
Sok sikert!
a táplálkozásodban pedig fogd vissza a tejtermékeket és a húsféléket
egyél több barnarizst, gabonaféléket, és sok hüvelyest (vöröslencse, bab, borsó, lencse, stb)
és halat!
pár hónapig LH teszttel nézd, tényleg van-e peteérésed
én még nem nyúlnék tüszőrepesztő injekcióhoz a helyedben
AMH hormonszint
trombofília-panel
lisztérzékenység
inzulinrezisztencia-vizsgálat
MTHFR mutáció kiszűrése
Sorstársak, Kérlek segítsetek. Ez a 14.sikertelen hónapunk. Volt egyszer ezalatt hormonvizsgálat (3.nap; 21.nap), volt spermavizsgálat; átjárhatósági vizsgálat - minden jó. Clostilbegyit 2 hónapig szedve nem hatott, csak nagy görcsöket csinált. Tüszőrepsztő injekció még nem volt de megvéve már. Néha hónap elején néha középen néha a végén van tüszőrepedésem.....elvileg van is ovulációm. Most mi következik? Inszemináció? Az kórházi fekvés vagy egynapos vagy ez hogy van? (Fejér megye).
Én még méhnyaknyák tesztre lennék kíváncsi illetve clmaidiára esetleg, ha vannak ilyen tesztek. Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Lakás eladva.. következő lépés?
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?
- Meddőségi kezelés lépésről - lépésre, segítenétek?
- Következő lépés.
- Ha a szekrény keret fel van állítva , ajtók és hátlap nélkül, mi a következő lépés, hogy stabil legyen ?
- Felvették a Kislányomat az oviba, mi a következő lépés?:)