Van valakinek tapasztalata PCOS kezelésben Angliában? Milyen? Mennyi idő? (tudásbázis)
Szisztok!
Jó lenne feléleszteni ezt a fórumot. Egyre többen lakunk Angliában és most már engem is érint ez a kérdés...
Én egyenlőre otthon keztem el kivizsgáltatni magamat, de ez így hosszútávon kellemetlen lesz. Szeretnem ha minél többen leírnák ide a tapasztalataikat az itteni PCO kezeléssel kapcsolatban.
Sziasztok lenne egy kerdesem.
Pont 3 hete volt itt egy laporoszkopos mutetem egy mehenkivuli miatt. Azt szeretnem tudni hogy mennyi ido mulva kuldi ki a korhaz a zarojelentest?Aki volt itt mar korhazban segitene?
Bennem is felmerült, de a szegedi prof akinél voltam, azt mondta, hogy kizártnak tarja. Hát nem tudom...
Ha babát szeretnék és nem jön össze, akkor hergelem majd magam jobban. A fájdalmaim elmúltak. Nem akarom az ördögöt a falra festeni. Inzulinrezisztenciára mindenképp el akarok menni a közeljövőben, de pillanatnyilag nem tehetem meg, mert most vagyunk túl a lakásvásárláson.
Nem vagyok rajta. Úgy volt, hogy belevágunk, de egyéb dolgok miatt halasztunk.
Én azért indultam el az utánajárásnak, mert nagy fájdalmaim voltak és már kezdtem begolyózni...
szia!
a zindex pcos-fórumán van szigetországi topiclakó... bár ha jól rémlik, ír... és friss anyuka :)
csak attol tartok, hogy a PCOS forumon a magyar "alap" helyzetet targyaljak, en viszont valami gyorsitottat keresek, ha lehetseges. Vagyis inkabb a ram varo angol egeszsegugyrol szeretnek tobbet tudni. Egyebkent ezt a temat mar ott is felvetettem. Remelem, valakinek van tapasztalata. Holnap keresek angol PCOS forumokat is, hatha segit donteni. Ma kuldtem emailt 5 pesti klinikanak is, es egy angol PCOS alapitvanynak. Ami tolem tellik, megteszem. Cukrosat azota sem ettem, pedig sutiket sutik es arulok napi 8 oraban. De a babaert es az egeszsegemert mindenre hajlando vagyok!!!
Te is rajta vagy a babaprojekten? Segitenek?
Ne hanyagold el semmiképpen!
Nekem a cisztáim megvannak, de a hormonjaim rendben vannak, megjött az eredményem egy szegedi proftól. Inzulinrezisztencián még nem voltam.
Ez nem egy egyszerű betegség sajnos! Nem egy ultrahang dönti el! Hormonvizsgálat, inzulinrezisztencia, stb...
Egy endokrinológus szakorvos tud benne a legtöbbet segíteni. Megfelelő, életmód, diéta és sport kell a kordában tartásához.
Itt a hoxán van egy PCOS fórum, ahol már rengeteg hozzászólás született. Keress rá! A lányok biztosan segítenek Neked!
Nem, es egyaltalan nem vagyok kepben. 2 hete mondta az ultrahangon az orvos, h PCOS-em van. Mivel 3 honapba kerult, mire egyaltalan (sajat keresre) eljutottam oda, es tegnap megtudtam, h 3 het, mire elkuldik a leletemet a GP-hez, elbizonytalanodtam, h erdemes-e kivarni a hosszadalmas kivizsgalasokat, vagy inkabb keressek maganorvost, akar ugy, h ingazok London- Bp kozott.
Raadasul a GP meg kivizsgalni sem akart, es megjegyezte, h az NHS fertility klinikat nem finasziroz 30 alatt. Azt szeretnem tudni, h milyen kilatasaim vannak, es kezelnek-e attol, h meg 3 evem van a 30ig.
Keresnek olyanokat, akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, h tudjam, erdemes-e itt belefognom.
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Másnak is feltűnt, hogy Angliában minden rossz?
- Angliában élek a kislányommal most hazamegyünk 1 hóra, ha beadom a gyerektartásra igényt megkapom, nem gond, hogy Angliában élünk?
- Volt valakinek mandulagyulladásos gyereke Angliában? Hogyan gyógyult meg? Mit használjunk? S.O.S.
- Van valakinek Angliaban digi TV-je?
- Volt valakinek lombikprogramja Angliában?