A ducikat is elveszik, ugye? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A ducikat is elveszik, ugye?
a válaszom igen, elveszik. lévén engem is elvettek:D pedig én már nem a duci hanem a kövér kategória vagyok bőven. a férjem egyszerűen nem ilyennek lát. formásan teltnek lát engem ami azért elfogultság, mert szeret...
küzdök a súlyom ellen évek óta , keresem a nekem megfelelő módszert, napi rendszerességgel mozgok, egyszer csak történik valami.
a duci lányoknak is vannak esélyeik. tizenévesen is kövér voltam. sose gondoltam volna hogy 25 évesen, négyünk közül (3 barátnőm és én) én leszek az első aki férjhez megy, de így történt.
bár én nem vagyok hajlandó elfogadni magam, hanem küzdők és keresem a megoldást.
Mosolygok ahogy beleolvastam a fórumba.
Tényleg ennyire csak az alakba szeret bele valaki?:-)) A szépség belülről fakad...és ez nagy igazság. Van aki duci, van akinek nem szép az arca, van akinek görbe a lába, van aki kancsal...Komolyan ez a kövér nem kövér a kérdés???
Mi csajok se csak és kizárólag egy típusú pasit szeretünk. Csak egy példa. Én például döglök a magas pasikért, mégis 16 éven át egy alacsony pasi volt a férjem, akit imádtam. És ő hagyott el végül egy fiatalabb nőért. EZ anynira nem csak erről szól.Jelenleg nagy szerelemben élek és imádva vagyok minden plusz kilómmal együtt:-)))
Szerintem az az igazan figyelemre melto, aki annak ellenere, hogy lehet szep, okos, vagy szamtalan pozitiv belso ertekkel rendelkezik; kepes magabiztosan, am szerenyen elni.
Aki biztos magaban es a szamara fontos ertekekben, annak nincs szuksege visszaigazolasra, esetleg onfenyezesre masok elott.
:)
Tévedsz, voltam 30 kg-val is nehezebb, mint most.
Rosszul is éreztem magam.
Tettem ellene s lefogytam, most sokkal jobb:)
Más körökben mozgunk:)
Én szerintem az tetszik persze, ha egy nőnek van cicije és formás popsija, na de a hurkás has és vastag comb nem vonzó, és úgy vettem észre, a férfiak szemében sem!
Az utolsó kb 30 hszben arról beszéltünk,hogy egy 120,vagy annál több kilós nőben mi lehet a vonzó,tehát messze nem a duciságról.Bár igazad van,ez volt az eredeti téma.
+ 10kg jól elosztva lehet nagyon vonzó.Ha a 10kg mind a hasán gyűlik össze az embernek(és nem babát vár) az..nem épületes látvány.
nem sörhasról beszéltem. D egyébként szerintem tök lényegtelen, hogy neked tetszik vagy nem az a lényeg, hogy van akinek tetszik.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy mindenki legyen kövér vagy hogy az jó, de nem ez volt a kérdés. Az a lényeg hogy jó pár pasinak tetszik.
Akkor a duciság fogalmát egy kicsit jobban körül kellene járni.
Rajtam majdnem mindig volt felesleg, 16 éves korom óta volt folyamatosan pasim, hónapos, éves kapcsolatok akár, kettő kivételével én hajítottam ki őket, és egy részük még hónapok után is jött rinyálni a küszöbömre, hogy csak egy esélyt adjak még nekik...a többinek meg tüske maradtam a szemében a mai napig nem dolgozták fel az esetünket.
Valamit csak láttak bennem.
További ajánlott fórumok:
- Örülök, hogy elveszik az iskolákban a mobiltelefont.
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Mi történik az olyan emberekkel akik feje fölül elveszik a lakást és nem tudnak tovább lépni.
- A férfiak szőkével játszanak, barnát elveszik.
- Tartósan beteg gyermekek szüleitől is elveszik a gyest?
- Védőoltásoknál Ti foghatjátok a picit, vagy elveszik tőletek, és más fogja(asszisztens, védőnő)?