A digitális mérlegem indőként bekapcsol magától meg értékeket mutat.Mindenki mondja, hogy fogytam, de a mérleg nem mutatja.A mérleg hibás? (tudásbázis)
Ja,értem.
Meg kell tudni,mennyiért csinálnák meg,megérné-e megcsináltatni,,meg egyáltalán mi baja.Mert lehet,annyiért már 1 újat is vehetnél...
Viccet félretéve:mikor vetted a mérleget?
Ha mostanában,cseréltesd vissza,bizti van rá garancia.
Én hajszárító vásárlással jártam 1x úgy,hogy mikor használni kezdtem,elkezdett füstölni,még jó,hogy visszacserélték.
Ha nem új,vidd el javíttatni,nem ütődött meg véletlenül vmikor?mert nagyon érzékenyek tudnak lenni az ilyen kütyük...
bocs, danama, csak félig olvastam a topic nyitó hsz-edet. :-(
valóban, ha magától bekapcsol, akkor biztos gond van a mérleggel. :-(
A 10-est a 9-re írtam, nem neked. Mellesleg a kajálás az miért lenne mentség? Egyáltalán kell nekem valamire mentség? Ki előtt, miért? Meglepően hamar tudtál meg sokat rólam.:) A hormonkezelésen kívül még számtalan orvosi oka lehet a túlsúlynak. Sok sikert, drukkolok neked a 70kg eléréséhez.
Szép napot!
Előbb érem el én a 70-et mint te a 100-at.
Én szültem és előtte hormonokat kaptam, de neked csak a kajálás lehet a mentséged.
Szia!
A mérleg tuti hibás, de az még közel sem jelenti, hogy fogytál.:) Állj egy jó mérlegre, s lőn világosság.
Minden jót!
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Minden bekapcsolásnál kiírja a gép, hogy konzisztencia hiba, chkdsk-ról magyaráz valamit. Haldoklik a vinyóm? Mi a teendő?
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Miért mutat 3 kg-val többet a digitális mérlegem mint a hagyományos? Most melyik mutat valós adatot?
- Nincs digitális mérlegem. Lemérné nekem valaki, hogy hány g egy púpozott evőkanál zabpehely?