A chateauvalloni polgárok (beszélgetés)
84-ben forgatták,franciáknál 85 januárban volt a premier,nálunk kb. 4 évvel később. Egyébként az MTV egyszer már ismételte,igaz az is vagy 15 éve volt.
Imádtam, boldog főiskolás koromban láttam, de jó is volt...
Nekem akkor annyira szép nő volt a Chantal Nobel.
szép chateauvallon hol az már, csak mese volt és vége már.
A sorozatnak mindegy, de az én koromnak nem :)
25 vagy harminc, lassan oly mindegy. De én is már nagyon-nagyon várom. A youtube-on ott van a zenéje, a képek a filmből, ááá, annyira szeretem nézni, hallgatni.
mindjárt jobban hangzik :DD
megnéztem,84-es a sorozat, nálunk 89 januárjában indult
30 éve volt elsőzör???????
elájulok!!! ennyi idő eltelt?? :O
óóóóóóóóóóóóóó, köszi :DDDDDDDDDD
(bazzzzzzz, tényleg sokkkk)
jaj, de jó, szerettem a sorozatot!
Végre láthatjuk újra a sorozatot vagy 30 év múlva, leírva is sok(k)... Az m3 csatornán október 14-től kezdődik a sorozat, másnap megismétlik.
De szerettem... :)
Még az ismétlést is végignéztem. :)
ha valaki tudja, hol van esetleg a könyve, vagy a film, kérem, írja meg nekem. köszönöm.
Imádtam, azóta is keresem, sajnos sikertelenül :-((
Nekem is a csaj haja ugrott be elsőre, ahogy elolvastam a topik címét. :-D
Tényleg nagyon jó frizurája volt!
Jaj nekem is,és szép kalapokat hordott hozzá:)Imádtam ezt a sorozatott:)
az újság neve azt hiszem, La Depeche volt.
és nagyon tetszett akkoriban a nő frizurája
Engem az eleje fogott meg a főcím,mikor a pasi csókolja Floranszot és a Nő arcán csillogot valami,vagy a szemén?Az olyan érzéki volt.
Azt hiszem valami lapkiadó vállat felett ment a harc.Azt hiszem volt ilyesmi is benne.
igen, így van. a teljes tartalmára én sem emlékszem, de nagyon megfogott, azt tudom.
Én emlékszem rá,és nagyon szuper volt a zenéje,bár a cselekmény a számomra homályosabb.Volt benne egy nő ,úgy hívták ,hogy Floransz Ő körülötte forogtak az események.
Talán:)
gyerek voltam még, amikor ez a film ment a tévében és a zenéje nagyon tetszett.
köszönöm, megnéztem, de nincs
Nem hallottam róla, hogy megjelent volna, de keress rá valamelyik könyvtár (pl. Fszek) online adatbázisában.
igen, én is nagyon szerettem nézni, minden részét láttam, azért is gondoltam, hátha valahol megvan könyvben is
Belenéztem a youtubon...már emlékszem!
A francia "Dallas".
A címére emlékszem, de magára a filmre már nem.
Én emlékszem a filmre. Bár a történetét már nem tudom, de nagyon hangulatos atmoszférája, feelingje volt, és a színészek is jók voltak. Szerettem.
már mindenhol kerestem könyvben, de sehol nem találtam. tudna valaki segíteni?
Emlékszik valaki erre a filmre?