A béta HCG szintem 5 mU/mol, terhes vagyok? (tudásbázis)
Érdekes....
Nejem dokija szabin másik dokihoz került és ő hivta vissza azzal a 31 nem annyira magas...és mondta az asszisztens tegnap,hogy minek jött??Vérzett???Mondtuk,hogy nem mondta,hogy nem szoktak vissza hivni ilyenkor..ez jó csak Uh. hivnak vissza....nejem akkor ET:+15. nap 12O volt a hcg és még mindig vissza hivta.....
Szia fit76!
Én is Lombikbaba kezelésben veszek részt. ET+14 nap vérvétel beta HCG eredményem: 56, 19 volt. Nekem erre az Asszisztens annyit mondott, hogy ugyan csodák vannak, de ne reménykedjek, ez valószínűleg biokémiai terhesség.
Nos július 18. -án megvolt a 6. lombikbaba beültetésünk fagyasztott 5 napos blasztocita.
Minden a nagykönyv szerint szurkálás, hányinger, mell feszülés, éhség érzett. . . . .
Július 27. a beültetéstől 9. nap 31-es hcg szint emelkedés de azt mondták ez még nem biztos menjen vissza augusztus 2. -án az az beültetéstől 15. nap a hcg 120. . . . még mindig nem mondanak semmit biztosra jövőhéten megint menni kell kicsit el szomorodott szeretném biztatni de látni is volt -e már valaki ilyen helyzetben???
Rendben lehet még a baba???
Köszi a válaszokat. . . .
sziasztok ma voltam laborban
hcg néztek itt a laborba ugy nézik 0,0 tól 5,0 ig és nekem 1,0 irtak a leletre akkor most van baba vagy nincs szerintetek.jan 12.én volt meg utoljára februárba nem jött meg és még csak jele sincs.Hányinger,mellfájás,fejfájás,émelygés.Bármit eszek mindentöl hányingerem van.
human Chorio-Gonadotrop : <0,100mlU/ml
<1,0 mU/ml praemenopausa,<7,0 postmenopausa nem gravid;>5,8=3.hét gravid.-tól
Szerintetek most terhes vagyok ezek alapján?Mert én nem igazodok ki....segitsetek!!!!
9-12 25, 700 - 288, 000
25,700=25700?
Szia!
A HCG csak a peteérésed után kb 10 nappal kezd csak termelődni, úgyhogy nagyon korán csináltattad a vérvételt!
Remélem azóta sikerült a baba! :)
Sziasztok én kb 3 hónapja érzem úgy mintha terhes lennék de azóta normálisan megjött meg csinéáltam már 4 tesztet ( Gabrielt) mind a 4 negatív lett
most multhéten elmentem dokihoz mert előjött ilyen barnás folyás elkküldött vérkép vizelet vizsgálatra a leletből megállapította hogy magas a fehérvérsejtem meg elküldött most csütörtökre vagyis holnap B-HCG vizsgálatra mert az a leleten 27.7 mIU/ml lett az magas lett azt mondta!
félek nagyon mivan ha terhes vagyok!
De ebből a vizsgálatból csak a terhességet tudja meg állapítani vagyi svalószínű hogy ezt szeretnél tudni ebből a vizsgálatból? kérlek segítsetek engem csak az nyugtat hogy mindig rendesen megjött!
Ja és ha esetleg szerintetek a fogamzásgátló befolyásolja akkor nálam ez nem lehet mert én nem szedek!
Gyorsan ugorj le a közeli gyógyszertárba, és kérdezd meg, hogy mi legyen.. :)
Tuti kapsz egy pisilős tesztet. :D
Én drukkolok!
Köszönöm, aranyos vagy, de én is megtaláltam ezt a táblázatot a neten, viszont ennek ellenére olyan adatokat is találtem, hogy már 0.1 hcg jelenlétére kimondták, hogy terhes.
szóval végképp tanácstalan vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 5 hetes terhes vagyok, aggódom a prolaktin szintem miatt. Van ok aggódni?