A barátomnak azért nem kellett a csaj mert szűz volt, vagy mert engem szeret? (beszélgetés)
"Ha lefekszik vele a csaj akkor nem is jött volna vissza hozzám?"
Bingo!:)
"Vagy attól függetlenül szerethet, hogy 2 hónapja még más csajjal akart szexelni?"
Téged sose nem szeretett.Max. a f*rkát.:D
Hát már bocs,de nyisd már ki a szemed.Már az is botrány,hogy visszajött...Lehetne tartásod!
Lehet, nem kellett volna szexelni vele???
Remelhetoleg nem kapsz semmi bonuszt :D
Fejlemény: több mint 1 hete összevesztünk és szakítottunk. Nem is volt komoly veszekedés, de ő a fejemhez vága hogy "Te soha sem változol meg" és bármikor hívtam őt, nem vette fel, minden kapcsolatot megszakított velem. Rondán is beszélt velem.
Jó volt neki hogy 2 hónapig volt kivel szexelnie. Éreztem én hogy valami nem jó, nem hiába gyanakodtam.
Nem kérdezhetek ilyet :D
De úgy érzem, meg ő is ezt mondja, vagyis most jó minden. Meg én úgy örülök hogy vissza jött hozzám :D
Remélem kiélte magát a 2 év külön lét alatt.
Szeret engem. De az is itt van bennem, hogy neki életében 3 komoly kapcsolata volt:
1. 15-17 éves koráig, ő volt az első nagy szerelme
2. 17-19 éves koráig, őt is szerette, de megcsalta egy lánnyal többször is + velem is és miattam el is hagyta.
3. 19-22 éves koráig, engem is megcsalt párszor és el is hagyott, de most ugye visszajött.
Rajtunk kívül sok-sok lánnyal járt már, de egyikkel sem maradt együtt évekig, csak pár hetes, hónapos kapcsolatok voltak, vagy csak szex. Szóval én úgy érzem kevés olyan nő van aki megfelelő lenne neki. És ha már megcsalt, külön voltunk évekig, de visszajött hozzám, talán én vagyok számára a megfelelő.
Szerintetek?
Nincs olyan, hogy mi lett volna ha....ha az a másik lefekszik vele.
Olyan van csak, hogy ez van...most téged d@g.
Ezek tények.Az érzelmeket meg beszéld meg vele.
Te meg mar nem vagy szuz;
a masiknak legalabb van ennyi tartasa;
a baratod meg ugy tunik, kertesz a foglalkozasa; egyik melegagybol ki, masikba be :(
csak azert, mert neha megdonget, meg nem jelenti azt, hogy valoban a szo igazi ertelmeben; ettol ti meg messze vagytok.
pedig nem ugy irsz, mint aki ujra egy kapcsolatban elne egy sraccal, akit szeret. csak azon lovagolsz, hogy mit erezhetett egy semmitmondo kalandban egy lany irant, akivel alig randizott es nem tortent semmi, de biztos ot szereti es te csak szexre kellesz
ha egy ferfi szerelmes, annak nem az a legfontosabb, hogy az elso egy-ket randin megfektessen gyorsan egy lanyt, es nem rohan vissza az exehez 'csak szexert', ami mar honapok ota tart :)
Az epilatort veletlenul, bekapcsolva, beejteni a srac alsogatyajaba? (mikor viseli:))))
A vodka es a borotva, hat a sorrend nem mindegy...
;)
Mondjuk en a vodkara gondoltam elsosorban(segitene neki elaludni es akkor nem kerdezne hulyesegeket)
Nem találtál megfelelő szerszámot?
Vagy nem a sajátodat vágtad?
ezen ne ragodjal, minden pasi kuld uzenetet egy randi vegen, ha meg talalkozni akar, vagy csak rutinbol
nekem az az erzesem, te vagy a szuz lany, es bant, hogy a srac osszejott a volt baratnojevel, mas szemszogbol akarod lattatni es velemenyeztetni, hogy te biztosan sokat jelentettel neki. nem errol van szo? :) mert ha valoban szeretned a sracot es 2 ev utan ujra egyutt lennetek nagy szerelemben, amit vartal is, akkor nem ezzel foglalkoznal, es orulnel, hogy nem massal maradt a baratod, hanem teged szeret
Azért írt neki minden randi után egy megköszönős üzenetet, meg hogy jól érezte vele magát, aludjon jól blabla üzenetet, mert érzett iránta valamit??
Szerinted ez lehetett az oka? Jaj még van valami, hogy a barátom azért szeret a tettek mezejére lépni. De mivel ez a csaj szűz meg kis tapasztalatlan, nehezen tudott vele haladni. És vele nagyon kitartó volt. Engem az első randi végén megcsókolt őt meg nem is tudom mikor, meg felvette a csaj ritmusát, nehézkes haladás, lassú közeledés stb. Tehát nem rohanta le kicsit sem, kb tisztelt igen ezek szerint.
De akkor miért dobta ki mégis ha érzett iránta valamit?
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretett soha? Megtudtam, hogy a barátomnak szeretője van, velem van 7éve, a szeretőjével 10 éve
- Szólnom kéne a barátomnak, hogy nem megyek el? De az a baj, hogy túlságosan szeretem!
- A m.helyemen van egy férfi akivel nagyon jó lett a kapcsolatom. Neki el kellett mennie azt mondta jobb is mert belém szeretne.
- Rá kellett jönnöm szeretek ügyfelezni, szeretek az...
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Mit vegyek szülinapjára egy barátomnak, aki fiú, szereti az extrém dolgokat és a meséket?