A 90 napos diéta mindenkinek beválik? Van-e olyan tényező, ami miatt nem? (tudásbázis)
Sziasztok. Én meg sem próbálom a 90 napost mert nem bírok egész nap csak egyfélét enni,kell a változatosság. Viszont egy kolléganőm 25kg-t fogyott vele fél év alatt.
Én változatosan eszem de odafigyelek hogy mit,és este 6 után már szigorúan semmit,plusz sok folyadék.
Én is akkor híztam mikor letettem a cigit.
ez azért igy ebben a formában nem igaz:)már,hogy ha nem eszel mindent,amit ír,akkor nem sikerül:)
nekem az első körben lement 5-6 kiló,amit szépen,lassan lassan szedtem csak vissza,de én hibám,mert zabáltam.majd letettem a cigit,és jött még 5:(((viszont másodszorra egyáltalán,egy kicsit sem működött. Szerintem alkat,és anyagcsere függő,hogy kinek mi jön be,olyan nincs,hogy minden diéta mindenkinek"tuti" működni fog. Én most saját,"Tuti" receptet követek:)
A reggeli kávé szigorúan tej és cukor nélkül!
Tej és sajt, csak fehérjenapon.
És semmit nem szabad elhagyni, amit ír, mindenből enni kell, különben nem hatásos!
Én nem tudom, de amikor elkezdtük a férjemmel, mert így mindketten bíztattuk a másikat, nos Ő egy hónap után már 5 kg-val volt kevesebb, én híztam :(
A végére jócskán lefogytunk, és utána vissza is szedtük :(
Sziasztok!
szerintetek érdemes elkezdeni ezt a fajta fogyókúrát ha "csak" kb 8kg-tól szeretnék megszabadulni?
mert azt olvastam,"kis" súlyfeleslegnél kevés a fogyás,vagy nincs is.
nem fontos hogy ugyanazt edd vacsira, mint ebédre, én sosem ettem ugyanazt és 23 kiló ment le.
Időseknél is működhet, persze lehet változókor környékén a hormonok befolyásolhatják, ezt nem tudom, csak azt tudom, hogy anyu 63 évesen csinálta és ő is fogyott vele 20 kilót.
Sziasztok!
Nekem ma van a 84. napom, eddig 10,6 kg ment le :) Én is a lassan, de biztosan elvet vallom, mert hát a túlsúly sem 2 hét alatt jött fel! Én azt hiszem mindenki meg tudja találni a neki valót minden napban, csak akarni kell, s akkor igenis végig lehet csinálni! Én az elején rengeteg gyümölcsöt ettem (imádom őket), de mostanra nemhogy a fele, de a negyede is elég, a többi nappal ugyanez a helyzet! Nekem bevált, s ezért még egy ideig nem intek búcsút a 90 naposnak :)
Az a jó, ha lassan megy le! Ha gyorsan adod le, akkor gyorsan vissza fognak jönni rád.
A keményítőnap gáz, hamarabb is voltam éhes.
Az pedig fontos, hogy u.azt egyed vacsira, mint ebédre, kivétel a szénhidrát nap.
Ha tudok valamiben segíteni, szívesen írok még, akár priviben is.
Nekem 15-20 kg-ot kellene leadnom. Jelenleg az 52. napnál tartok. Eddig 5 kg ment ezzel a módszerrel le. Előtte a másik 5 kg azzal, hogy kevesebbet ettem és többet mozogtam. Így most 4 hónap után 10 kg fogyást könyvelhetek el Tudom, hogy lassú és kevés, de bízom benne, hogy így nagyobb az esélye, hogy nem jön vissza.
Én szeretem a gyümölcsöt és nincs vele semmi gondom. A keményítős napokat viszont ki nem állhatom. Nem szeretem a zöldségeket.
Azt sem tudom betartani, hogy a vacsora ugyanaz legyen mint az ebéd. Ennek ellenére mégis azt mondom, hogy ez az egyik legjobb módszer amit találtam diéta ügyben.
Igen, döntő az hogy mennyire szereted és birod a gyümölcsöket, meg az étkezések 50%-a nyers gyümölcs. Mivel én szeretem és birom őket, nem volt gondom, sőt a mai napig sűrűn csinálok gyümölcsnapot, pedig már rég nem 90 napozok.
Annak viszont aki nem birja a gyümiket, annak nagy kinszenvedés.
Viszont a gyümölcsevés nagyon fontos része a diétának, ilyenkor fogysz a legjobban.
Az első pár nap távozik némi viz, béltartalom, de ez rendszerint még nem zsirból való fogyás.
Alacsony túlsúly, vagy BMI szerinti normál súly esetén nagyon szerény mértékű a további fogyás, esetleg nincs is fogyás.
Annak viszont aki nagy túlsúllyal rendelkezik, annak hatásos és látványos eredményt produkál, főleg az első 30-45 napban. Megtorpanások itt is lehetnek, ilyen rá kell segiteni mozgással, esetleg picit adagcsökkentéssel.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Egy férfi, aki mindenkinek udvarol
- A segítség mindenkinek jól jön! És aki segít, annak is öröm!!!!