A 15 honapos oltástol nagyon beteg lehet a gyerek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én kislányom múlt hét csütörtökön kapta meg az oltását + a "menjugate" oltással. Vasárnap éjszaka 40 fokos lázra ébredtünk, tiszta takony volt a gyerek.Persze most nő 4 metsző fogunk is:(Csak hideg vizes lepedőbe csavarás után ment le a láza, a nurofen sem hatott.Hétfőn is még volt lázunk (40Fok ), elmentünk a doki nénihez.Kaptunk antibiotikumot, keddre már nem is volt semmi bajunk.Most kezdtük el a bölcsit, lehet , hogy ott is bekaptunk 1 kis bacit.
Az én kisfiamnak semmi baja se volt az oltásoktól.
Viszont a 18 hónapos oltást együtt kapta a Prevenallal, na az viszont megviselte szegénykémet :(( lázas volt, nyűgös volt.
Szia!
Az én fiam múlthét szerdán kapta meg az MMR oltást. Nem tudom amiatt vagy más miatt,de péntekre olyan beteg lett,teljesen letaknyosodott. Azóta az rendbe jött,de vasárnap óta pöttyöket vélek felfedezni rajta :S
Szóval mi nagyon nem úsztuk meg.
Szép estét mindenkinek! :-)
A 15 hóstól nem votl semmi baja a kisfiamnak, viszont a 18 hós /2 hete kaptuk/ kicsit megviselte.
Fájt a lába és nagyon bújos volt 2 napig.
További ajánlott fórumok:
- Bűn 4 hónapos kor előtt (minőségi!) bébiitallal kínálni a gyereket, mert sokat akar enni?(nem szopik, tápszeres)
- Milyen tápszert kap/kapott a gyereked és hány hónapos koráig?
- Milyen tápszert adjak a nagyon rossz étvágyú 4 hónapos gyerekemnek?
- Nagyon félek, hogy meddő leszek a sok oltástól.
- Mit csináljak ha a lányom nagyon fél az 5. osztályos oltástól? A gyerekek általában hogy viselik az oltásokat?
- Kislányom most kapta a 2 hós oltást, azóta nem hízott semmit és nem is nagyon akar enni. Ez az oltástól van?