90 napos diétát kezdek június 1.-jétől ki tart velem?:) (beszélgetés)
Teljesen meghalt ez a fórum?
Mindenki abba hagyta, csak a nagy fellángolás volt?
Én már 4 kg -nál tartok, igaz nem a 90 napossal.
Mindenkinek sok sikert.
Sziasztok!
Én is jönnék, bár én már 2x elkezdtem, 20 nap után a gyomrom felmondta szolgálatot, de majd valamit változtatok a diétán.
Ma elkezdtem egy 5 napos léböjtkúrát, naponta kondizok, szaunázok, sokat túrázok, kertészkedek és állandóan fogyózom.
Szerdán kezdem a 90 napost egy teljes méregtelenítés után.
Örülök a sikerednek !:)
Ha szabad megkérdeznem mennyiről indultál és mennyit szeretnél lefogyni? Tornázol is mellette?
Remélem nekem is menni fog majd... :$ 55kg-ra szeretnék lefogyni remélem júliusra 60 alá kerülök :$ akkor lesz az évfordulóm a kedvessel és megyünk nyaralni ez a dátumcél a végcél megnyárvége:)
Köszönöm, jól. Éhes sem vagyok. Tegnap este picit az voltam, ittam egy kávét, oszt kész.
Este megméretkeztem, és örömmel konstatáltam, hogy az induló súlyom kevesebb, mint amennyinek gondoltam. Jó kezdet.
Bözse37: 7 év alatt szerintem ez belefér :) és együtt amúgy is könnyebb fogyni ! :)
cilimama: Örülök, 15 kiló másfél hónapnyi munka elvileg és a maradék másfél hónap alatt tudod is stabilizálni és lejjebb menni egy picit:)
Csipkerózsika: Nem baj!:) legalább hallhatunk Tőled is tapasztalatokat :) remélem csupa pozitívat:) !
Nekem is el kell szánom magam rá mert minden gúnyámat kihíztam és ronda kövér vagyok .
én már egyszer sikeresen végig csináltam a 90 naposat közel -20kilóval lettem gazdagabb de 7 év alatt visszahíztam:(
Anyával és legjobb barátnőmmel belekezdünk a szétválasztó 90 napos diétába :) annyian dicsérték és láttam, hogy működik a saját szememmel, hogy úgy döntöttem belekezdek én is !:) de egyedül nem megy, úgy, hogy magam mellé fogadtam még emberkéket.
a Diéta mellett a sport marad természetesen, naponta fél órát futok (4-6 km) + zumbázom.
Azért csak júniusban kezdem mert május 28-ig vizsgaidőszakom van :(
Ki tart velem - velünk ?:)