Csökkentett szénhidrát diétát kezdek, leszel a társam? (beszélgetés)
Ezt a csökkentett szénhidrátos dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy 2 hét alatt hip-hop lefogyok. Ez egy életforma amivel amúgy fogyni is lehet.
A jelenlegi elhízások egyik oka, hogy több szénhidrátot eszünk és keveset mozgunk. Ha nem szeretnél vagy nincs időd a mozgásra akkor ezzel egy kicsit kordába tarthatod a további elhízást, esetleg fogyhatsz is. Én lassan 4 hónapja élek így és leadtam 4-5 kg.
Sziasztok!
Van itt még vki? :) Én most szeretném elkezdeni, hogy csökkentem a ch-t az étrendemben.
Egyszerre úgy se tudom megvonni..
Halihó!
Hová lettetek, mindenki elfogyott! De jó nektek!
Még egy finomság az édesszájúaknak,ezt is itt találtam a receptek között!
Puncsos majdnem somlói (update 1)
Hozzávalók:
- 1 pohár joghurt
- 1 pohár zabkorpa
- édesítő ízlés szerint
- 2 tojás
- 2 tk. kakaópor
- 3-4 ek. olaj
- 1/2 cs. sütőpor
- rum- és vanília aroma
- pár szem dió
- 1 cs. vaníliás pudingpor
- 1 cs. rumpuncsos pudingpor (v. sima puncsos)
- 7 dl tej
Elkészítés:
Egyik tálban: tojások, joghurt, édesítő olaj, egy másik tálban: a zabkorpa, sütőpor, vaníliás pudingpor, majd összekeverjük a két tál tartalmát. Utána megfelezzük a masszát, az egyikhez hozzáadjuk a kakaóport, rumaromát, a másikhoz pedig a vanília aromát és pár szem összetördelt diót. Muffin formában megsütjük kb. 15-20 perc alatt.
Közben megfőzzük a pudingport (édesítővel) 6 dl tejben. (így hígabb lesz), a kész muffinokat felkockázzuk, jénaiba szórjuk, kb. 1 dl édesítős rumaromás tejjel meglocsoljuk, majd leöntjük a pudinggal.
Cukormentes tejszínhab is mehet rá.
Tanácsok:Lehet pluszban még csokipudinggal is leönteni.
Én nem bírom kenyér nélkül sem!De vagy barna,vagy magos,vagy kemencés kenyeret eszem,és csak fél szeletet!
Ebédet is szoktam enni,de kevesebbet,és próbálok kisebb szénhidráttartalmú ételeket enni!
Köszönöm!:)Én is gratulálok Neked!
Én direkt azért nem álltam mérlegre,hogy ne idegesítsem magam a kilókkal!A lényeg,hogy újra beleférjek a kihízott ruháimba!!!:)Tele van velük a szekrény!:(
Gratulálok! csak így tovább!
Én is fogytam, a mérleg szerint-2,5 kg, de ami fontosabb, hogy kevésbé szorítanak a nadrágaim!
Köszönöm!:)
Egy jó tanács,ha szeretsz enni,akkor ne sanyargasd magad,egyél többször keveset,és adj magadnak hosszabb időt a fogyáshoz!Ezt tapasztalatból mondom!
Sokszor ezért buktam bele a diétába,mert éheztem,és rövid idő alatt akartam sokat fogyni!
Sok sikert kívánok!:)
FOGYTAM!!!!!!:DD
Hogy mennyit nem tudom,mert nem álltam mérlegre(szándékosan),de a nadrágom,amit úgy vásároltam,hogy majd belefogyok(akkor is rám jött amikor vettem,csak szorított),kényelmesen feljött rám!:DD
Örülök !!!!!Pedig sokat bűnöztem,és ez a negyedik hete a diétának!
Ti hogy haladtok?
És hol vagytoooook?:(
De örülök neki!:))
Én is kipróbálom majd!Bár én arra gondoltam,hogy majd Hulalával csinálom meg,az is növényi eredetű tejszín,és azt már ismerem!Majd összehasonlítom a receptben szereplő tejszínnel,és ha nincs nagy különbség,azzal készítem el!
Megcsináltam!!!
Még az unokám sem vette észre, hogy ez diétás! Még egyszer köszi!
További ajánlott fórumok:
- Aki próbálta a 160gr szénhidrát diétát mit tapasztaltatok? Fogytatok tőle vagy híztatok?
- Úgy döntöttem, nem eszem húst és folytatom az egy éve elkezdett szénhidrát diétát.
- Milyen szénhidrátmentes vagy csökkentett szénhidrát tartalmú lisztet tudnál ajánlani? (Norbi liszt kivételével)
- 90 napos diétát kezdek 2013. június 01-től. Gyertek ti is, ha csatlakozni szeretnétek...
- 90 napos diétát kezdek június 1.-jétől ki tart velem?:)
- Vélemények és tapasztalatok érdekelnének akik már csinálták/csinálják a szénhidrátszegény diétát!