Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 júniusi babák (beszélgetés)
Elkezdődött a suli!!!! De kár, hogy így szétszéledtünk!!!
Nekem nincs facem meg nem is találtam a csoportot.
Ah hát még jár erre valaki a régi csapatból? Macs30 köszi a jelet.
Néha benézek ide, felidézni a régi szépidőket.
Noel szereti a sulit nagyon 😊
Kár, hogy így eltűntünk! Pedig régen még úgy gondoltuk, hogy az iskolábamenős témát is majd itt tárgyaljuk meg.
Boldog szulinapot az osszes babanak, vagyis gyerkocnek! :-)
Jajj Csajok!!! Ugy hianyzik ez az egesz!!!! Olxan jo volt!!!
boldog újévet mindenkinek valaha is járt ebben a topikban
Sziasztok!
Hát, nem csak én járok ide nagyon ritkán :(
Boldog szulinapot a drága 4 éveseinknek! :)
Jajjj de régi "arcokat" látok itt! Örülök nagyon, hogy nem tüntetek el.
Sziasztok!
jujj de rég jártam itt :(
pedig 2010ben itt töltöttem a fél életem :)
Ovi tökéletesen megy, de hát Rebeka már veteránnak számít, 15hónaposan kezdte a bölcsit!!!
Sok sok puszi mindenkinek, és boldogságos 2014es évet mindenkinek :)
kinek hogy viseli a gyerkőc az ovit???
nekem 2 fiam van mire a kicsi kezdi az ovit ő átmegy a nagycsoportba.az első pár nap volt necces de simán ott tudtam hagyni most meg haza se akar jönni és a nagy úgy védi figyeli a kicsit hogy nehogy valaki bántsa.igazi kis őr van a kicsike mellett
sziasztok mamák és babák :-)
Igaz is nem is babák hanem nagy lányok és nagy fiúk...Mindenkinél kezdődik az ovi???????Remélem jól vagytok mindannyian :-)
Boldog szülinapot az összes már nem babának :)
És elértünk az utolsó 3. szülinaposhoz is...hihetetlen milyen gyorsan eltelt 3 év...de jó társaságan miért is csodálkozom ezen? :)
Remélem tetszett neki. Isten éltesse sokáig!
Mi péntektől tegnapig ünnepeltük. Trgnap próbáltam képet feltölteni, de nem sikerült. Majd még próbàlom. Klassz volt. Ancsikám csókollak a lepkefújó elefánt ötletért! Tőlünk végül azt kapott meg egy állatkerti kirándulàst Nyíregyházàra.
Hű, de fura, nyakunkon a 3. szülinapok :)
Isten éltesese a kis 3 éveseinket! (előre és utólag is. :) )
Itt két hónapja nem járt senki? Ki ne pusztuljon ez a fórum! Ez volt terhességem tanuja! Ide járok nosztalgiázni!
Szeretek itt olvasgatni:-)
Nahát lányok, nosztalgiázunk? :)
További ajánlott fórumok: