szerintem akkor iktass be egy víznapot, ami nekem csak folyadék nap, mert nem tudok egész nap csak vizet inni, akkor estére összeesnék.. de szerintem nem nagy gond ha délelőtt még gyümilevet iszok, az is folyadék és legalább ad egy kis energiát..
Szóval szerintem ez lendíthet a dolgon! Remélem :))
Ja a mérés.. szóval bevallom péntek szombat vasárnap totál bűnözés volt nekem és nem csak h olyat ettem amit nem lett volna szabad még sokat is.. így 2 kiló visszajött:S jajj de az én hibám volt tudom, most már hiába bánom.. Szóval most ezt a két kilót nyögöm vissza.. ezért csütörtökön víznapom lesz, mert a szombati nem sikerült, így újra neki futok:D Mérni majd egy hét múlva kedden fogok, mert a hétfő lesz a 30. napom és így kedd reggel mérem le az eredményt. Addig már nem akarok:)) A cél addigra a 97 kiló volt, ami a hétvége miatt már nem biztos, hogy meg lesz, de nagyon remélem :))))
Nekem ma szénhidrát napom van, reggel almáztam, délben zakuszkás kenyeret ettem hagymával, este pedig bablevest, ami tudom nem éppen szénhidrátnapra való, de leszűrtem és csak a levét ettem egy kis kenyérrel, úgyhogy szerintem jó vagyok :)