13 napos diéta, ki tart velem? (beszélgetés)
jajj de jó neked :)
én örülnék, a fogyi végére 70 alá mennék, onnantól úgy érzem jobban megtudnám állni a kajálást, és nem ennék kenyeret meg ilyesmit..csak menne le még 3 kg.. légyszilégyszilégysziiii..
annyit iszok minden nap, hogy az valami borzasztó.. 4litert biztos elszürcsölészek..
de már csak 3 nap :) juhíjuhí, amit azért várok, hogy végre ráálhassak a mérlegre, nekem utána kezdődik az alapozásom (kézilabda), amit egyenlőre magunknak kell csinálni, ez napi 20-30perc futást jelent, ez idő alatt le kell futni 5-6 km-t. mindezt két hétig.. utána pedig napi két edzésem lesz, úgyhogy szerintem nem lesz gond a mozgáshiánnyal :)
Hello!
Én a 4. napnál tartok.
Már a2.ik nap után lement 4kg. :-)
Nektek megy?
na hogy álltok?hanyadik nap? nekem ma volt mérlegelés, -3,6 kg.. jeppjepp..
és asszem mélyponton vagyok.. ez, hogy nem ehetek ebédre semmit, ez megőrjít
voltam 10kg-val is könnyebb és mikor edzek (kézilabdázok), érzem, hogy nehéz már elviselnem magamat.. tehát futásnál nagyon nehezen bírják a lábaim a testemet. ez van. így most úgy érzem, hogy muszáj leadnom ha nem is sokat, 5nek is örülnék. és nem vagyok éhes. az a jó. minden egyes falatot jóóól megízlelek, így is tovább tart a kajálás :)
neked mennyi ment le eddig? én még nem akarok ráálni, mert ez még csak a 3. napom, kb 7.napon szeretnék ráállni, mert ha csak ilyen 0,5 kg megy le, akkor képes vagyok meghátrálni, így inkább eldugom a mérleget magam elől :)
:OOOOOO
Micsodaaaaaaa?
ILyen intenzitású mozgás mellett felejtsd el ezt a diétát!!!!!!!!
Először is: Megnéztem a képeidet, Te nagyon csini vagy így is!!!!! (Ezt egy 4 fiúgyerekes mamának elhiheted!!!!)
Ha viszont végképp fogyni akarsz egy kicsit, akkor hagyd el a kenyeret, tésztát, rizst, krumplit. Egyél több fehérjét és zöldséget és néhány hét alatt lemegy rólad amit plusznak érzel!
Ez a gxors diéta csak olyanoknak való, mint én, akinek van 25-30 kg súlyfeleslege és kell egy kis sikerélmény az elején a beindulásnál.
Mostmár a 10 naponjárok. Nem mondom, hogy egyszerű betartani, miközben a családra pl. főzök, de a cél érdekében......:D
Viszont alig várom, hogy a végére érjek, mert nagyon egyhangú az étrend.
Én annyira fáradt vagyok tőle, hogy pl. mozogni nincs is energiám.
Vigyázz magadra!
:))))
fúú de szupi vagy! nekem csak ez az első nap nehéz.. ahogy néztem a többi napot akkor már lehet enni is.. mert ez a mai két tojás meg aza kevés hús az.. hát..hogyismondjam..meg kellett innom vagy 3 liter vizet, hogy ne legyen üres a gyomrocskám.
futottam mellé 4km-t meg úsztam 1 km-t. mondjuk ez majdnem mindennapos. hajráhajrá
két hétig csinálod amúgy?nekem annyi a kulonbség, hogy én marhahús helyett mindig pulykahúst eszek. azt hallottam, hogy így is nagyon jó. hogy birod amúgy?
Szia Ancika!
:)
Én a 8. napnál járok. Eddig lement 4 kg.
Kitartás!
:)))))
Sziasztok!
Úgy látom itt már régen nincs senki.Azért jelentem: Ma járok a 4. napon!
:)
Szuper!!!
Engem egyelőre még csak a férjem dícsér, persze annak is nagyon örülök.:)
Ma megjegyezte egy ismerősöm, akivel egy héttel ezelőtt találkoztam , hogy fogytam. :))
Nem tudom, hány kilót, mert nem méreckedek még egy ideig.
jelentem, nálam minden oké, :)
holnap kezdődik a 2.hét
Ha ilyen jól megy, mint ez az első, akkor ráhúzok még két hetet
Kinél mi újság?
Most már visszaszámolok! :) A nehezén már túl vagyok, azonban mérlegelni csak az utolsó nap fogok.
Túléltem a tegnapot és a mait is! :)
Remélem meg lesz az eredménye!!!
Nem sokára indulok tornázni, 2 hete kezdtem, nagyon jó átmozgatni magam.
igyál egy finom teát, nálam ez el szokta terelni a figyelmem a kajáról.
Nekem citromfű, bodza, csipke és vérnarancs tea van itthon, általában keverem
Jaj, ma nagyon szenvedek...
Úgy érzem a mai nap a fordulópont, ha túlélem kibírom a jövőhét végéig.:)
Annyi finom dolgot eszik a családom körülöttem, hogy borzasztó akarat erő kell, hogy ellen álljak...
De a cél lebeg a szemem előtt!!!
8 kg elég jó, sőt!!
de ezzel a diétával tényleg az a baj, hgy rohamdiéta, és hamar visszajöhetnek a kilók. Inkább beindulásnak jó: megszokni a kisebb mennyiségeket és a kenyér-krumpli-rizs-liszt-cukor-nélküliséget, s ha az ember tényleg azt tervezi,hogy életmódot vált, és majd utána kevesebbet eszik és minőségi táplálékot.
a Katonában néztük meg Vivaldi : Il Tigrane c. kamaraoperáját, jó volt.
Ma sajt lesz ebédre, nagyon szeretem, és gyümölcs+kefír vacsira, ezt is.
Én is elég jól bírom! :)
De én nem bírnám ki, hogy két hétig ne álljak a mérlegre. Most egyelőre stagnál a fogyás, két napja nem fogytam... :(
Mit néztél a színházban? Húúú, én nem is emlékszem mikor voltam utoljára...
Szia Andi!
Köszöntelek körünkben. :)
Kilenc nap alatt 8 kg -ot fogyni nem semmi!!! Én erre képtelen vagyok, pedig betartom a diétát.
Sziasztok!
Ügyesek vagytok és kitartást kívánok!
Én csináltam 2 éve ezt a fogyókúrát. 9 napig csináltam és 8 kg-ot fogytam. Szerintem nagyon jó.
én kitűnően bírom, (kopp-kopp-kopp)
ma elfelejtettem ebéádelni, épp az imént ettem meg a mait. (persze az is közrejátszott, hogy tojás+saláta az ebéd és a tojást nem szeretem, s a szervezetem meg sem próbált jelezni,hogy ebédelni kéne.)
Színházba megyek ma, úgyhogy a vacsi jó késői lesz (nem jó későn enni, de nem fogom kihagyni, pár szelet sonkát meg kis zöldséget enni fogok)