86 éves anyukám (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak bekukkantok: anyukám állapota változatlan. Szinte egész nap bent voltunk a párommal, senkit nem akarok bántani, a nővérkék rá se hederítenek, odatették az üveges bébiételt, hogy egye meg. Természetesen egy frissen műtött ember - ráadásul, aki 86 éves és igen zavart - honnan tudhatná, hogy az ott az ennivaló.
Szegénykém azt sem tudta, mi történt vele, hogy bepelenkázták és neki mennie kellene elvégezni a dolgát, hogy miért szúr a keze (hát az infuziótól). Mindent megpróbáltunk ma megtenni, amit csak lehetett, elfáradtunk úgy fizikailag, mint szellemileg és a szívem fáj érte. Röviden ennyi.
Nehéz, de nem lehetetlen!
Ha nincs legyengülve, és hamar talpraállítják, nem lesz gond!
Ez szomorú dolog.
De állj hozzá pozitívan..egy kisgyereket egy felnőtt embert egy idős embert bármikor elérheti a végzete..
Szerintem mindig van esélye mindenkinek.
Csak mondani kell neki hogy szereted és itt fogod várni. Nem szabad elkeseredni hiszen azért a 86 év szép kor:)
...és szerintem ha valakinek erős a hite minden rendbe jöhet.. minden az agyban dől el.
Sok szerencsét
Szia!
Van, nyugi, nem lesz semmi baj.
A párom nagyija is 86 éves, vele is történt ilyen és semmi baja.
Jobbulást anyukádnak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek az 50 éves anyukámnak? Valami emlékezetes ajándéknak?
- Milyen könyvet ajánlanátok 60 éves anyukámnak ajándékba?
- 68 éves anyukámnak keresek ismerkedési lehetőséget Debrecenben
- Képtelen vagyok beszélni anyukámmal. 16 évesen magamra...
- Anyukám 62 éves, egy ideje ingadozik a vérnyomása, vagy magas, vagy nagyon alacsony. Van valakinek ilyen téren tapasztalata?
- Az én anyukám már 46 évesen itt hagyott minket, azóta...