Anyukám 62 éves, egy ideje ingadozik a vérnyomása, vagy magas, vagy nagyon alacsony. Van valakinek ilyen téren tapasztalata? (tudásbázis)
Érdekelne, van-e megoldás vérnyomás-ingadozásra, mert egyik rokonom is ezzel küszködik, és neki sem tudják beállítani. Ha valakinek sikerült, írja le legyen szíves, mit csinált, milyen orvosnál járt, milyen gyógyszer használt neki!
Szóval vérnyomás-ingadozással kapcsolatos infókat várok, nem magas vérnyomással kapcsolatosakat!
Igen, legtöbbször ismeretlen mitől lesz magas a vérnyomás.A google-ban keress rá, sok hasznos infót találsz róla.
üdv
A gyógyszert be kell állítani, addig így is marad.
Ha túlsúlyos, próbáljon meg mozogni, és diétázni, és kevesebb sót vigyen a szervezetébe.
nekem, pedig csak 32 vagyok... 200 és 70 között...
menjen orvoshoz, elküldik ekg -ra, labor, kardiológia, szívultrahang stb, és kezelni fogják..kicsit hosszadalmas a vizsgálat, és a gyógyszer beállítása is, de ne várjatok vele, mert a frontoknál nagyon rosszul lehet!!!
persze menjen el orvoshoz! a vérnyomás nem játék!
szerintem ne véleményekre várj hanem kisérd el dokihoz...ott elmondják azt is ha valaminek a tünete vagy ha az idöjárás okozza azt is.
További ajánlott fórumok:
- 110/56 a vérnyomásom, ez alacsony vagy még normális?
- Alacsony vérnyomás milyen tünettel jár? Mit lehet tenni ellene?
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Van köztetek olyan, akinek alacsony a vérnyomása?
- 90/66 a vérnyomásom! Szerintetek ez nagyon alacsony?
- A vérnyomásmérő a rossz, vagy a vérnyomásom ingadozik?