8 hetes vagyok, már nincs szívhang. Van még remény? (tudásbázis)
Köszi
Ugy döntöttem pénteken visszamegyek mondjanak valamit most már mert ez a bizonytalanság már megőrit ha van valami már látnia kellene
És ezt meddig huzhatja hogy visdzahivogat?
Már félek h a munkahelyemről is kitesznek
Vagy később fogant v nem növekszik konkrétan nem mond semmit !
Nem tudom ennyivel kesőbb foganhatot e ! Jövőhéten kell visszamennem megint már most harmadjára.
Rendszertelenek meg a mensim is kb 3 naposak .
De az lehetséges h nincs baba de mégis gyötör a rosszullét?
Sziasztok!
Áprilus 23 án volt meg utóljára már 2 szer voltam dokinál és azt mondja nem lát semmit petezsák szikhólyag van a petezsák nőt is
A papiromra azt irta rá h embrionális életjelenség nem egyértelmű. Volt valaki ilyen helyzetben ? Lehet ebből még baba?
Sajnos, ha kétszer megnéztek, másodszorra nem látszott embrió és kétszer nem volt szívhang, akkor a helyzet nem sok reménykedésre ad okot. Végigcsináltam magam is kétszer. A Hcg szint meg csak lassan csökken, és akár két hónapba is telhet, mire visszaáll zéróra, így a terhességi tünetek még sokáig fennállhatnak. Persze, ezt nem mindenki tudja, még az engem UHzó "kedves" asszisztensek sem a BAZ megyeiben. :/
Tudom, hogy nagyon nehéz lehet most neked és őszintén sajnállak. Viszont mióta ezek a dolgok megtörténtek velem, rengeteg történetet hallok, és megtudtam, hogy a legtöbb nő átesik ezen, néhányan többször is, de legtöbben boldog anyukák lesznek utána. Remélem, mielőbb jó híreid lesznek.
Vannak még csodák!! De a tünetekre, ha a legapróbb is, figyelj!!
Nekem nem volt ilyen szerencsém.
6 hetesen még volt szívhang, láttam is a kicsike szürke foltomat, az én babámat. De, a 9. héten megállt a szíve. Ebből SEMMIT, de semmit!!!! nem vettem észre! Se görcs, se barnás vérzés, se piros vér, semmi! Énekeltem neki, beszéltünk hozzá, közben meg már meghalt. :(
A 11. heti genetikára mentem, amikor közölték a borzalmakat, gondolhatod a folyosón estem össze. Pénteken volt ez, hétfőre rendeltek vissza, szintén másik orvoshoz. Ez a másik orvos az előzővel ordított a kismamák előtt, hogy konkrétan az életemmel játszik, mire várt volna....!
Hát, na mindegy, nekem azonnali missed lett a vége, előrehaladott állapotban...első terhességem volt.
Remény van, reménykedj is, de közben próbálj lelkileg felkészülni mindenre.
Találtam egy ilyet: [link]
Sok erőt kívánok a várakozáshoz, és bízok a csodában.
Jaj!
Nem is tudom, hogy kezdjem, hogy ne érezd sértésnek, mert hidd el, nem annak szánom.
Mit vársz a hozzászólóktól? Ha az orvos nem adott egyértelmű választ, akkor itt, laikusoktól mit szeretnél hallani? Azt, hogy reménykedj? Vagy azt, hogy ne reménykedj, mert csalódás fog érni?
Ki merné most azt mondani, hogy reménykedj? Persze, nyilván jól esne.
A magánorvosod nem véletlenül küldött el a kórházba, hogy ottani ultrahangon is megnézzenek. A kórházi készülék megbízhatóbb. De ha nincs szívhang...
Mai napig is nehéz beszélnem róla. Egy nekem nagyon fontos lány is így járt. A maszek alapon választott orvos nem észlelte a baba szívhangját. A kórházi ultrahang ezt megerősítette. Szörnyű lehetett. De ő legalább megtudta, és nem várakozott tovább hiú reményt táplálva :(
De azóta van egy csodaszép babája.
Bármi történik, ne add fel! A legjobbakat kívánom, és sok erőt!
Látom, senki nem válaszolt.
Sajnálom! 😔
Sziasztok.
Kérlek segítsetek mert abszolút nem értek semmit és nagyon félek, hogy feleslegesen reménykedem :(
Jelenleg 8+5 hetes terhes vagyok. 6 hetes voltam amikor először voltam vizsgálaton ahol már 10mm-es szabályos petezsákban 3mm-es élő embrió volt. Hallottuk a kis szívhangját is.
Tegnap vissza mentem a magánorvosomhoz aki már nem talált szívhangot csak egy 11x22mm-es ellapult petezsákban egy 2mm-es életjelenséget nem mutató embriót.
Közölte hogy ez missed ab lesz viszont kérjek egy másik orvosi szakvéleményt is, Hogy biztos legyen a megállapítása.
Ma elmentem a kórházba, ahol kértem nézzenek meg.
A hölgy ma egy 16mm-es szabályos petezsákot látott, benne nem látott embriót.
Azt mondta várjunk 2 hetet mert bár az utolsó menstruációmhoz képest nagyobbnak kellene lennie a babának, még történhet csoda.
Természetesen jelezte ha vérzek és görcsölök azonnal orvos, de jelenleg a terhességem elejétől teljesen tünetmentes vagyok.
Igazából nem értem, hogy lehet ez hogy tegnap szabálytalan lapult petezsákot láttak, ma már mást... Nem értem. Teljesen össze vagyok zavarodva és most annyira reménykedem, de nagyon félek.
Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Mi lett a vége? Van remény?
Már túl vagyok egy baba elvesztésén és most annyira reménykedem... De tudom, hogy valószínűleg Őt is el kell engednem megint :(
További ajánlott fórumok:
- 10 hetes méretű petezsák, embrió, szívhang nincs
- Nincs magzati szívhang
- Nincs még szívhang, nagyon aggódom. Volt így valakinél?
- 6 hét 4 napos terhesség, nincs szívhang! :(
- 6 hetes terhességnél még nincs szívhang. Ez normális?
- 7 hetesen 4 mm embrió, 14 mm petezsák, nincs szívhang, reménykedjek vagy szerintetek elhalt?