6 hét 4 napos terhesség, nincs szívhang! :( (beszélgetés)
Istenem Edina :( részvétem!
...nem engedtem volna meg még! Vagy el is vetéltél?
A lényeg nem annyira az, hogy papíron milyen idős a terhesség, hanem, hogy milyen fejlettségű a baba és ehhez képest van-e szívhang.
Ha még nem érte el a 7 mm-t és még nem hallanak szívhangot, akkor az még ok, ha már elérte és mégsincs szívhang, akkor sajnos valószínű, hogy baj van. Legalábbis itt, Angliában ez a szabály.
Láttad az uh-t? Neked mit mondtak a baba méretéről?
Sajnos nekem nem lett szívhangom, mert a baba fejlődése leállt a 7. héten. Viszont volt egy kolléganőm, akinél biztosak voltak benne, hogy elhalt a terhesség, de némi várakozás után láttak életjelt és megmaradt a terhesség. Én még megpóbálnék várni egy kicsit.
Én kb 2 hétig voltam ez miatt kórházban, szintén túl a 6. héten.
Mindennap megultrahangoztak és megállapították, hogy nincs szívhang.
Azóta már 25 éves a bébim:)
Azóta sem értem, hogy mi volt a gond?
Ennyire bénák voltak a dokik, vagy ennyire vacak volt az uh?
Engem 10 hetes koromban "kapartak" ki... addig nézték és vártak,hogy mi lesz :(
Folyamatosan pecsételő vérzések voltak....
Nagyon korai még a 6.hét.
Én úgy tudom, hogy kb. 8 hetes kor körül van jól hallható szívhang. Nem korai ez a beavatkozás?
Mikor terhes voltam, a dokim is kb. 8 hetesen hívott vissza először vizsgálatra.
szia
mensi vagy méretek alapján ennyi idős???
Csak mert nekem pl. 6+1-nél mensi szerint még babát se láttak majd 4 nap múlva volt baba is szívhanggal. Egyébként meg ilyen esetben nem szoktak rögtön kaparni én úgy tudom hanem visszahívnak későbbi időpontban újabb uh-ra 1-2 hét múlvára ha akkor sincs szívhang csak akkor fejezik be a terhességet.
Sziasztok korhazba kerültem. 6 hetes 4 napos a terheségem
Ennyhen vereztem/zek. Holnap uh ujra es ha nem lesz jel az eletjelensegre akkor delelott eg.ügyi kaparas! Volt valaki ig? Mi lett??
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány napos terhes kell legyek ahhoz, hogy a terhességi teszt kimutassa?
- Milyen hashajtót szedjek terhesség alatt, ha nincs székletem napokon át?
- Létezik, hogy 3 hónapos terhességet ne mutasson ki a teszt?
- Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi!
- Volt már valakinek, kb 6-7 hetes terhességnél nem volt még szívhang, és mi lett a vége?
- 6 hetes terhességnél még nincs szívhang. Ez normális?