8 éves gyerek és futópad? (beszélgetés)
Szió:-)
Az Fb-n írták,Norbiék,hogy az iskolában Lara,nem eszik Update kajákat,csakis a menzait eszi.Nem akarták,hogy csúfolják az iskolában,hogy különcködik az étkezéssel,ezért ugyanazt eszi mint a többiek.
A telecukrozott ételektől,még éhesebb lett,és otthon kiette a hűtőt:-)
állítólag nem kényszerből fut,saját maga akarja a kislány.
Amit én elhiszek,mert az 5 éves lányom is végig velem ugrálja az insanity edzést,pedig elég fárasztó arra figyelni,hogy ne lépjek rá vagy ne ütözzünk össze:-)
Én nem vagyok Schobert család rajongó, de az Update módszer működik. Ezt kár vitatni.
Viszont mind Réka, mind Norbi nem egyszer nyilatkozta, hogy a gyerekek tekintetében nem teljes egészében követik a módszert. Ehetnek csokit, cukorkát egyéb nyalánkságot.
Amúgy szerintem Lara nem duci a képek és videók alapján, amiket mutattak róla. Minden fejlődésben lévő gyereknek vannak olyan korszakai, amikor "magasodik" aztán "szélesedik". Úgy gondolom Lara az utóbbi fázisban, ezért lehet, hogy mondjuk van egy kis pocakja, ami nem az elhízás jele...
jaj ne, már volt egy hasonló topik
bulvárferdítés
Sziasztok!
Lehet, hogy ezeken már túl vagytok, nem olvastam végig, de azért leírom a véleményem :)
1. Norbi és Réka X éve ezzel foglalkozik és még senkit nem tornáztattak, vagy éheztettek halálra, nyilván a saját gyereküket sem fogják kínozni.
2. Szerintem kifejezetten pozitív, hogy objektíven látják a gyereküket és nem "jajj mucikám de jól nézel ki, miközben 10 évesen 60kg" (ez csak egy hasonlat!!, hisz sok ilyen van sajnos)
3. Ami nekem nem szimpatikus az egészben-pont láttam amúgy a riportot félig- hogy ezt miért kell a Tv-ben reklámozni? De ez már megint egy másik vonal :)
Felhívott téged a kiscsaj és panaszkodott, hogy nem élvezi?
:DD
Ez rendkívül szomorú, de semmilyen összefüggésben nincs a Schobert családdal. A menzától bizony el lehet hízni, mert liszttel és tejjel készülnek a főzelékek, bőségesen megcukrozva. Uzsonnára vajas kalács, fehér kenyér és hasonlók.
Talán éppen azért járnak a menzára, hogy ne különbözzenek a többi gyerektől.
Bármennyire is nehezen veszi be a gyomrod, teljesen normális emberek, normális értékrenddel és egyik sem felejtette el, hogy honnan jöttek.
Én pont 8 évesen kezdtem atletizálni, mit meg nem adtam volna egy olyan spéci futópadért, amin ez a "szerencsétlen" "szenved". Nyáron gondolom kiteszik a levegőre és ott "futtatják".
A futás nagyon jó sport, én imádom és a futópadon a legkisebb az esélye a sérülésnek, kevésbé terheli az ízületeket, mint egy aszfalt keménységűre hanyagolt futópálya.
Én csak itt szoktam hallani róluk.
:)
További ajánlott fórumok:
- Mitől lesz egy 4-5 éves gyerek gonosz?
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Mernétek gyereket szülni 37 évesen?
- Miért akar gyereket egy huszonéves lány?
- 2 bicajozó 8 éves gyerek már csendháborító?
- Van valakinek gyerek futópadja?