Mernétek gyereket szülni 37 évesen? (beszélgetés)
Persze, értem.
És nagyjából meg is fogalmaztad,hogy mi minden kavarog most a fejemben...de túl leszek ezen is,és nagyon remélem, hogy úgy alakul,ahogyan te is írtad...megismerek valakit,aki a párom lesz,és gyerekem lesz tőle...de szép is lenne...ha pedig nem jönne össze, ott van a végső mentsvár...
Tudod, ha nekem is összejött volna akkor...valószínűleg egészen más pályát futottam volna be.
Örültem volna neki,és megtartom...de hát nem úgy alakult.
Én nem tudom,ferré...
Neked is megvan a magad igazsága.De mindannyian másmilyenek vagyunk.
Én a húszas éveimben nem éreztem késztetést arra,hogy szüljek.Ez is megváltozott...
Nem szokatlan ez,Jones!
Sok sikert kívánok ahhoz,hogy megtaláld az utad,a helyed,hogy ki tudj teljesedni!
Ha bizonytalan a helyzet,én sem vállalnék gyereket...úgy talán nem is szabad.
Köszönöm, Jones,ez jólesett!
Őszintén? Szerintem ez teljesen rendben van úgy, ahogy gondolod.Ebben a korban is ráérsz még szülni. Én 29 voltam,amikor elkezdtünk kísérletezni,más kérdés, hogy nem jött össze...de az én koromban sem leszel lemaradva,de akár 37 évesen sem.Nekem is valószínűleg akkor lesz.
Huszonévesen gyereket vállalni...hova?Mire?Ahhoz azért háttér sem árt, ha van,nem megsértve azokat, akik mégis korán vállalnak babát.
Én a húszas éveim jelentős részében tanultam...meg igyekeztem megalapozni a jövőmet.A párom szintén. Ebbe nem fért volna bele gyerek...és talán éretlen is lettem volna még akkor hozzá.
Nem hiszem én sem,hogy az élet csak a szaporodásról és a gyereknevelésről szólna egy nő számára. Mondom ezt úgy, hogy mindenképpen szeretnék gyereket,és ezért sok mindenre képes lennék.
További ajánlott fórumok:
- 18 évesen gyereket vállalni?
- Diplomás nők: ti hány éves korban mentetek férjhez / szeretnétek férjhez menni, illetve gyereket szülni?
- Azért szülni harmadik gyereket, hogy főállású anya lehessen?
- Szerintetek egy ilyen nő fog gyereket szülni?
- Mit lehet tudni a toxoplazma fertőzés miatt bekövetkezett vetélésről? Lehet gyereket szülni?
- 40 évesen harmadik gyereket szülni más rizikófaktor, mintha első lenne?